Vi i Eske Interiør er stolte av vår interiør- nettbutikk – Utvalget er stort!

Dette kommer av at vi har varer og produkter håndplukket av personalet. Dette gir en særegen stil, og en konstant inspirasjonskilde for både kunder og stylister. Det er et privilegiet å ha en så dyktig gjeng som jobber hos oss. Vi har en sterk tro på at et hjem som er i harmoni med stilen til den eller de som bor der vil øke lykken.

Trender innenfor interiør endrer seg på samme måte som trender innenfor mote. Noen liker å leke seg med nye stiler, mens andre prefererer en klassisk og tidløs look. Vi har alt du vil trenge i vår nettbutikk av interiør.

Vi er faktisk sikre på at du vil finne alt du behøver av interiør i vår nettbutikk. Det er tross alt bare fantasien som setter grenser.

Nettbutikk med Interiør fra anerkjente produsenter

For å kunne tilby våre fantastiske produkter handler det mye om å finne de rette produsentene. Vår passion for interiør opp gjennom årene i tillegg til våre nådeløse kriterier til produktene har medført til at vi har den kvaliteten som kreves for å kunne style en bolig som fremhever personlighet og stil. Hos oss finner du produkter fra produsenter som Vitra, &tradition, Gubi, RUBN, Tom Dixon, Mater etc I vår interiør- nettbutikk er alle tilgjengelige produkter nøye gjennomtenkt og hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Du som kunde skal derfor kunne stille krav og forvente høy kvalitet i alle ledd.

Vi er det naturlige valget for både store og små interiørprosjekter. For deg som ønsker inspirasjon eller rådgivning er du hjertelig velkommen til å besøke vår interiørbutikk i Sofies gate 16, 0170 Oslo. Her vil du komme i kontakt med profesjonelle boligstylister med flere tiårs erfaring og med flere oppdrag som er vist på TV.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske Interiør.