Layered Logo svart hvitt

Layered er et svensk merke som ble lansert i 2015 av Malin Glemme. Det hele startet da hun selv så etter et teppe av høy kvalitet til en god pris. Uten noe fangst tok hun saken i egne hender og designet et eget teppe, som en håndverker i India håndvevde. Slik ble Layered til og den første kolleksjonen av bomullstepper. 
Layereds sortiment består av nydelige kvalitetstepper og møbler i moderne skandinavisk design. Layered har en visjon om å utvikle nyskapende, unike og tidløse produkter for moderne og elegante hjem. Materialene Layered arbeider med er av høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Produktene produseres med et langsiktig perspektiv, og materialvalgene er derfor nøye gjennomtenkt for at produktene skal vare i mange år. 

https://layered.no/

Layered er et svensk merke som ble lansert i 2015 av Malin Glemme. Det hele startet da hun selv var på leting etter et teppe av høy kvalitet til en rimlig pris, og uten noe fangst tok hun saken i egne hender. Hun designet et eget teppet som en vever i India produserte, og dermed ble første kolleksjon av bomullstepper til. 

Layereds sortiment består av nydelige kvalitetstepper og møbeler i moderne skadinavisk design. Layered har en visjon om å utvikle nyskapende, unike og tidløse produkter for moderne og elegante hjem. Materialene Layered arbeider med er av høy kvalitet for å fremme et bærekraftig forbruk. Produktene produseres med et langsiktig perspektiv, og materialvalgene er derfor nøye gjennomtenkt for at produktene skal vare i mange år.  

https://layered.no/

Shop etter kategori

Pledd

Gulvtepper

 

Shop etter kategori

Pledd

Gulvtepper

alle produkter fra layered