nuura-logo

Nuura er et dansk merke som ble grunnlagt i 2017, av designerne Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg. Navnet Nuura symboliserer lys og ære, som reflekterer deres inspirasjon fra det nordiske lyset og naturens skjønnhet. Dette gjenspeiles i hver eneste av deres belysningsdesign. Målet deres er å skape kvalitetsbelysning med unik estetikk som beriker hjemmet og atmosfæren.

Nuura tilbyr lamper som passer godt i alle rom og komplementerer innredningen, enten det er privat eller på offentlige steder. Alle lampene fra Nuura kombinerer lekkert design, teknologi og materialer av høy kvalitet. Felles for deres belysningskolleksjoner er lysekronen som utgangspunktet for alle deres design. 

Eske Interiør tilbyr et bredt utvalg av lamper fra Nuura. Ønsker du mer detaljert informasjon om deres ulike kolleksjoner finner du det her. For de som ønsker å tilpasse belysningen etter eget ønske, tilbyr vi spesialbestillinger. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon om spesialbestillinger. Utforsk belysning fra Nuura, og ta en nærmere titt på de fantastiske lampene!

les mer om historien bak nuura

alle produkter fra Nuura