Eske Interiør ble startet opp i 2004 av grunnleggerne Karina Holmen og Simon Bartley. I løpet av de siste 20 årene har bedriften utforsket de uendelige mulighetene innen interiørdesignog boliginnredning, og delt gleden av interiør med andre.
Karina har drevet butikken siden oppstarten og sto i tillegg bak interiørbutikken Rue Verte som åpnet i København i 2007.Hun er ofte brukt som interiørekspert i media og TV, blant annet på GOD MORGEN NORGE, HERLIGE HJEM og BOLIGRÅDET, og som dommer på HUSET og SOMMERHYTTA. 

Eske er kjent for sin lekne og originale stil; en kombinasjon av kontinental overflod med en skandinavisk sans for detaljer og levetid. Med utgangspunkt i kundens ønsker og behov er vårt mål å hjelpe å skape personlige hjem ved bruk av farger, tapeter, møblering, belysning og tekstiler. Vakre, komfortable rom med lekne, gjennomtenkte detaljer leder oppmerksomheten din til øyeblikket og skaper en stimulerende bakgrunn til hverdagslivet. Vi elsker å leke med spenningen mellom design som er både dekorativ og overraskende, samtidig som vi fokuserer på funksjonalitet og mening.

Om Eske Interiør

Eske Interiør, lokalisert midt i hjertet av Oslo, er en møbel- og interiørbutikk med hjerte for personlig innredning. Hos oss er kvalitet, eksklusivitet og funksjonalitet høyt verdsatt. Gjennom vår lidenskap og kjærlighet for interiør har vi opparbeidet oss en meget god bransjekunnskap gjennom de siste 20 årene. Vi dedikerer mye tid til å finne og kuratere de mest fantastiske produktene som så settes sammen på en unik måte hos oss i butikken eller hjemme hos våre kunder.

I løpet av årene har vi skapt et sjeldent univers hvor hvert møbel eller dekorartikkel tilfører karakter og personlighet. Vi samarbeider med anerkjente merker som Vitra, &Tradition, Gubi, Rubn og flere for å sikre at våre kunder får tilgang til de nyeste kolleksjonene.

Besøk vår fysiske butikk i Oslo
Vår fysiske butikk i Oslo sentrum er fylt med sofistikerte møbler og delikate interiørartikler. Her finner du ikke bare produkter, men inspirasjon og muligheter til å forvandle hjemmet ditt med enkle grep. Vi tror på å skape et hjem som gjenspeiler din personlighet, derfor verdsetter vi produkter fra leverandører som ikke bare er unike, gir karakter og personlig preg, men som også kan kombineres med andre elementer for å skape ro og harmoni. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår butikk dersom du ønsker et nærmere innblikk i våre løsninger.

For deg som ønsker inspirasjon eller rådgivning er du hjertelig velkommen til å besøke oss i Pilestredet Park 31, Oslo. Der vil du komme i kontakt med vårt erfarne team av interiør- og boligstylister som har flere tiårs erfaring og en katalog av oppdrag som er vist i både magasiner og på TV. Enten du ønsker faglig veiledning på hvilke møbler du kan kombinere eller ønsker å skape en spesifikk atmosfære, deler vi gjerne vår ekspertise med engasjerte kunder.

Interiørbutikk på nett
Som et tillegg til vår fysiske butikk har vi egen nettbutikk. Sett deg rolig ned i favorittsofaen med en deilig kopp kaffe og utforsk produktkategorier som: belysning, sofa, bord, stoler, hyller, skap og mange elegante interiørartikler for å friske opp hjemmet. I vårt sortiment er produktene nøye utvalgt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Dette er nettbutikken for deg som setter pris på møbler og dekor av høy kvalitet. 

Enten du velger å besøke oss fysisk eller klikke hjem dine favoritter fra vårt utvalg online, er Eske interiør der når du ønsker det!

Vi vil fortsette å inspirere og håper du vil være med på reisen. Ønsker du å motta inspirasjon, nyheter og fordeler, anbefaler vi alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev fra Eske Interiør. 

– Hilsen alle oss i Eske Interiør 

 

 

VÅRE FANTASTISKE ANSATTE

Målsetningen bak Eske har alltid vært å skape et inspirerende univers for våre kunder. Ingenting er da viktigere enn våre dyktige ansatte som har både dyptgående produktkunnskap og øye for helhetlig interiørdesign. Vi tror et hjem skal være en refleksjon av sine beboere – stedene de har besøkt, tingene de elsker og idéene som har inspirert de. Gjennom samtaler i butikken eller på befaringer blir vi kjent med våre kunder på et personlig og intuitivt nivå, og sammen skaper vi det endelige resultatet. Dette er kun mulig grunnet den fantastisk fine gjengen vi jobber sammen med.