Hjemme hos – Caroline

Vi har vært så heldige å få komme på besøk til Carolines fine leilighet på Frogner i Oslo. Den klassiske Frognerleiligheten har nydelige detaljer og er innredet i en dus fargepalett og med masse flotte skatter. Ta en titt og la deg inspirere. 

Velkommen inn!

Vi har vært så heldige å få komme på besøk til Carolines fine leilighet på Frogner i Oslo. Den klassiske Frognerleiligheten har nydelige detaljer og er innredet i en dus fargepalett og med masse flotte skatter. Ta en titt og la deg inspirere. 

Velkommen inn!

Det første som slår oss er den fantastiske takhøyden på 3,2 meter som virkelig skaper en god romfølelse, og de store vinduene som slipper inn masse naturlig lys. Detaljene og fargene i den gamle bygårdsleiligheten er virkelig vakre og bidrar til å skape en behagelig og god atmosfære.

Caroline har innredet leiligheten i en dus og delikat fargepalett med arvegods og fargerik kunst som gir en personlig kant. Hun er glad i å pusse opp, men ønsket at denne leilgheten skulle ha et enkelt og nøytralt uttrykk. På ønskelisten sto fiskebeinsparkett, men det gamle orginale tregulvet fikk nytt liv etter hun pusset det ned og lakkerte det lyst. Jeg synes det ble fint da det har sin sjarm og kler leiligheten.

Et enkelt grep hun gjorde på soverom og i stuen var å legge lister på veggen for et klassisk uttrykk. I stuen henger Palma lysekrone fra Nordal, og gir rommet et løft.

 

Det første som slår oss er den fantastiske takhøyden på 3,2 meter som virkelig skaper en god romfølelse, og de store vinduene som slipper inn masse naturlig lys. Detaljene og fargene i den gamle bygårdsleiligheten er virkelig vakre og bidrar til å skape en behagelig og god atmosfære.

Caroline har innredet leiligheten i en dus og delikat fargepalett med arvegods og fargerik kunst som gir en personlig kant. Hun er glad i å pusse opp, men ønsket at denne leilgheten skulle ha et enkelt og nøytralt uttrykk. På ønskelisten sto fiskebeinsparkett, men det gamle orginale tregulvet fikk nytt liv etter hun pusset det ned og lakkerte det lyst. Jeg synes det ble fint da det har sin sjarm og kler leiligheten.

Et enkelt grep hun gjorde på soverom og i stuen var å legge lister på veggen for et klassisk uttrykk. I stuen henger Palma lysekrone fra Nordal, og gir rommet et løft.

 

Den store deilige beige sofaen er pyntet opp med flotte puter fra Christina Lundsteen og House Of Hackney i freshe farger. I vinduskarmen har hun plassert noen vaser sammen med en nydelig bordlampe fra Thawaru som gir en lun og fin stemning. På veggen er det hengt opp tre pond speil i størrelse L fra Ferm Living, og dette gjør at rommet føles større ut.

Den store deilige beige sofaen er pyntet opp med flotte puter fra Christina Lundsteen og House Of Hackney i freshe farger. I vinduskarmen har hun plassert noen vaser sammen med en nydelig bordlampe fra Thawaru som gir en lun og fin stemning. På veggen er det hengt opp tre pond speil i størrelse L fra Ferm Living, og dette gjør at rommet føles større ut.

STJEL STILEN

Spiseplassen og stuen henger fint sammen, men føles også som egne soner på grunn av bruk av gulvtepper, belysning og tilbehør. Her har Caroline valgt et rundt spisebord som er mer plassbesparende og ikke minst sosialt, sammen med noen behagelige og fine spisestuestoler. Spisebordet kan forlenges med ileggsplate hvis man skal arrangerer middagsselskap med venner eller familie.

På veggen henger det et kult og fargerikt maleri, som gir rommet farge og et løft. Vi elsker den klassiske peisen i hjørnet ved spiseplassen som bidrar til å bygge oppunder den klassiske stilen.

Spiseplassen og stuen henger fint sammen, men føles også som egne soner på grunn av bruk av gulvtepper, belysning og tilbehør. Her har Caroline valgt et rundt spisebord som er mer plassbesparende og ikke minst sosialt, sammen med noen behagelige og fine spisestuestoler. Spisebordet kan forlenges med ileggsplate hvis man skal arrangerer middagsselskap med venner eller familie.

På veggen henger det et kult og fargerikt maleri, som gir rommet farge og et løft. Vi elsker den klassiske peisen i hjørnet ved spiseplassen som bidrar til å bygge oppunder den klassiske stilen.

Vi stiller Caroline et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det jeg liker best er romfølelsen som jeg får av takhøyden, stukkaturen og det naturlige lyset i leiligheten. Beliggenheten er også et stort pluss! Elsker Briskeby og min forrige leilighet var kun 2 gater opp dra denne. 

Beste kjøp: Jeg er kjempefornøyd og fått masse skryt av pond speilene som jeg har plassert over sofaen. De gjør seg både godt ut på veggen og får leiligheten til å vikre større av refleksjonen.  

Bomkjøp: Det må være gulvteppet mitt. Her burde ha fulgt magefølelsen og gått for noe mer fargerikt. Så på ønskelisten finner du nå Shell fra Layered.

Vi stiller Caroline et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det jeg liker best er romfølelsen som jeg får av takhøyden, stukkaturen og det naturlige lyset i leiligheten. Beliggenheten er også et stort pluss! Elsker Briskeby og min forrige leilighet var kun 2 gater opp dra denne. 

Beste kjøp: Jeg er kjempefornøyd og fått masse skryt av pond speilene som jeg har plassert over sofaen. De gjør seg både godt ut på veggen og får leiligheten til å vikre større av refleksjonen.  

Bomkjøp: Det må være gulvteppet mitt. Her burde ha fulgt magefølelsen og gått for noe mer fargerikt. Så på ønskelisten finner du nå Shell fra Layered.

Den nydelige kommoden har Caroline arvet av sin oldemor. Kommoden har vakre detaljer, og er virkelig et smykke i rommet.

Den nydelige kommoden har Caroline arvet av sin oldemor. Kommoden har vakre detaljer, og er virkelig et smykke i rommet.

Kjøkkenet ligger litt avsides, men med god tilknytning til spiseplassen med den åpne løsningen. Den sorte kjøkkeninnredningen gir en fin kontrast til de lyse veggene, og henger fint sammen med det sorte spisebordet og detaljene på spisestuestolene. Kjøkkenet har nok skapoppbevaring da det er høyt under taket, og en praktisk kjøkkenøy med plass til to barkrakker.

Kjøkkenet ligger litt avsides, men med god tilknytning til spiseplassen med den åpne løsningen. Den sorte kjøkkeninnredningen gir en fin kontrast til de lyse veggene, og henger fint sammen med det sorte spisebordet og detaljene på spisestuestolene. Kjøkkenet har nok skapoppbevaring da det er høyt under taket, og en praktisk kjøkkenøy med plass til to barkrakker.

STJEL STILEN

Soverommet er en nydelig oase malt i en mørkere farge med lyse, beige toner og vegg til vegg teppe som gir rommet en beroligende og lun stemning. Den vakre taklampen er håndlaget i Taiwan og passer perfekt inn i rommet som et smykke i rosetten, vakkert rammet inn i den nydelige stukkaturen.

Soverommet er en nydelig oase malt i en mørkere farge med lyse, beige toner og vegg til vegg teppe som gir rommet en beroligende og lun stemning. Den vakre taklampen er håndlaget i Taiwan og passer perfekt inn i rommet som et smykke i rosetten, vakkert rammet inn i den nydelige stukkaturen.

STJEL STILEN

 

SE FLERE HJEM

HJEMME HOS NEGAR

Vi har vært hjemme hos vår gode venninne Negar for å style og filme den fine leiligheten hennes på Torshov. La deg inspirere.

LES MER HER

HJEMME HOS BEATE

Bli med hjem til Beate på Majorstuen. Hun har vært en Eskevenn i mange år og leiligheten hennes bugner av produkter fra Eske, bruktfunn og arvegods. 

LES MER HER

HJEMME HOS EVA

Mellom hvite vegger med store vinduer på Tveita finner vi nok en Eskevenn. Eva har fylt opp leiligheten sin med masse lekker design.

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×