Dekk festbordet

 

Nå er det festsesong og tid for å samles til festlige lag. Noe av det beste med sesongen vi er inne i, er å dekorere bordet med vakker dekorasjon og invitere til fest med gode venner og famile. Vi har dekket festbord i flere ulike stiler og håper du lar deg inspirere til hvordan du selv kan dekke årets festbord. 

 

TIDLØST MED FJÆR

Hvorfor ikke leke seg litt selv om man dekker et klassisk julebord i nøytrale toner? Veg å legge på messingdetaljer, forskjellige lysestaker og ikke minst vakre fugler med ekte fjær gjør man bordet både personlig og tidløst. Her nyter man en lang og avslappet julekveld i godt selskap med plass for de gode samtalene.

 

stjel stilen

DYRISKE PASTELLER

En duk kan være så mangt, og her har vi rett og slett brukt gavepapiret fra butikken som løper langs hele bordet. Resten av borddekkingen er tatt opp i matchende farger i rosa, gult og grønt. Sammen med nydelig, velduftende grankvister og lekker julepynt i samme toner får man en morsom vri på julebordet.

 

stjel stilen

MAD HATTER NYTTÅRSLUNSJ

Ingenting er så morsomt som Nyttårsaften i våre øyne, og hvorfor ikke starte feiringen tidlig? Her får fargene i Bestefar-serien virkelig skinne mot en klassisk hvit papirduk, og sammen med skinnende julepynt, lett krøllet gavebånd og en kreativ vri på juleroser er det bare å åpne champagnen for å feire slutten på året som var.

 

stjel stilen

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

FIRE MÅTER Å DEKKE BORDET PÅ

Finn frem både gammelt og nytt, og lag ditt eget personlige preg på bordet. I denne artiklen har vi dekket bordet på fire ulike måter. 

LES MER HER

HVORDAN DEKKE PÅSKEBORDET

Hva er vel bedre enn å imponere familien og gjester med en pyntet bord? Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan style ditt eget påskebord. 

LES MER HER

HVORDAN DEKKE ÅRETS SOMMERBORD

For å gi deg en forsmak på sommeren gir vi deg tips til hvordan du kan dekke et nydelig sommerbord til sene utekvelder.

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×