ox logo

Ox Denmarq er et dansk designmerke etablert i 2003 av designeren Dennis Marquart. Ønsket hans var å tilby rimelige møbler laget av høykvalitetsmaterialer, som før i tiden. Med hovedfokus på spennende møbeldesign i moderne materialer, var de første modellene for det meste laget i lær med rustfritt stål eller treverk. Siden den gang har Ox Denmarq utvidet porteføljen til å inkludere materialer som marmor, messing og kobber. Produktene deres utstråler av kvalitet og håndverk inspirert av både spansk og dansk designtradisjoner. 

Eske Interiør har et variert utvalg av Ox Denmarq-design, inkludert stoler, sofabord og spisebord. Ox Denmarqs populære sofabord er allsidige og passer inn i enhver stueinnredning. Disse marmorbordene er tilgjengelig i flere farger, og har et moderne men stilrent design. For å skape en helhetlig opplevelse og konsistens, kan vi tilby Ox Denmarqs spisebord i samme design. 


De klassiske stolene fra Ox Denmarq er produsert i lær, noe som over tid vil forbedre utseende. Hos Eske Interiør finner du modellen Trifolium i forskjellige fargevariasjoner. Som et tillegg til de elegante stolene fra Ox Denmarq, tilbyr vi også krakker/fotskammel i samme serie. La deg bli inspirert av Ox Denmarqs kvalitetsdesign og invester i dansk design som kombinerer solid håndverk med lett og moderne uttrykk!

http://oxdenmarq.com/

alle produkter fra Ox Denmarq