Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 1762, og ligger i skjønne naturomgivelser på Jevnaker ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket er en av Norges eldste industribedrifter, og deres fokusområde er på å bevare historie og kulturarv, men også å utvikle og skape nytt design. De siste tyve årene har de hatt en stor og positiv endringsprosess, hvor de har skapt ny dynamikk og fremtidstro.

Da Hadeland Glassverk først ble etablert, var hovedområdene deres å produsere flasker, apotekerglass, medisinglass og glass til husholdningsbruk. Etter hvert kom det en ny ledelse inn, som resulterte i et bredt spekter av produkter. Alt fra elegante lamper,  små glass og delikate vinglass til boller, fat og vakre vaser. 

Et produkt som er blitt veldig ettertraktet i dag er Hadeland Glassverks lamper, som har funnet veien inn i flere moderne hjem. De produserer flere ulike modeller, egnet både som taklamper og bordlamper. Krystallkulene til Hadeland Glassverk er blant de mest attraktive modellene, og finnes i flere ulike fargekombinasjoner. La deg inspirere av Hadeland Glassverks vakre lamper hos oss i Eske Interiør!

alle produkter fra hadeland glassverk