Linie Design er et dansk merke som ble grunnlagt i 1980. Merket er den største utvikleren og grossisten av håndlagde tepper i Nord-Europa. Linie Designs tepper har flotte fargekombinasjoner og mønstre som passer godt inn i ethvert hjem. 
Gulvteppene fra Linie Design er utformet av anerkjente skandinaviske designere og håndlaget av dyktige indiske håndverkere. Disse har perfeksjonert sine ferdigheter gjennom generasjoner. Linie Design jobber hele tiden med å omformere, redefinere, gjenoppfinne og rekombinere i jakten på overraskende uttrykk og overflater. Med et moderne og nordisk utseende som flettes inn i alle deres design, er Lini Design teppene bestselgere i mer enn 70 land! 
Eske Interiør tilbyr flere av gulvteppene fra Linie Design. Teppene fra Linie Design kommer i flere ulike modeller og fargevarianter, slik at du kan finne noe til ditt hjem. Ta en titt og la deg bli inspirert av de estetiske kombinasjonene. Om du ønsker å se gulvteppene fra Linie Design er du hjertelig velkommen til vår butikk!

alle produkter fra linie design