Eske Elsker Tapet

 

ESKE ELSKER TAPET

Etter flere tiår med hvite vegger, eikeparkett og grå sofaer har nordmenn endelig omfavnet farger og mønstre igjen. Hjemmene våre er nå varme oaser hvor vi både slapper av og blir inspirert.Ved hjelp av tapet kan man lett leke seg og endre uttrykket i ett rom. Tapet tilfører ofte både karakter og dybde til rommet, og skaper sammenheng med resten av interiøret.Utvalget av tapeter har aldri vært større, og man kan gå i hvilken retning man måtte ønske. Her på Eske har vi forelsket oss i noen av hovedtrendene som veggmalerier, mega mønstre, frodig flora, grafisk botanikk, art deco og sarte pasteller.

 

VEGGMALERIER

Naturskjønne landskaper i form av veggtapet er det hotteste innen tapettrender for 2022. De er utrolig atmosfæriske og stemningsfulle og vil endre følelsen i rommet totalt og stimulere fantasien.Man trenger ikke bruke sine egne artistiske evner for å få til en billedvegg. Det finnes en mengde vakre tapeter som gir den perfekte trompe l´oeil illustrasjonen som raskt tilfører en ekstra dimensjon i både små og store rom.Panorama-tapeter kan ikke bare transportere deg til et annet sted, velger du et naturinspirert motiv kan grensen mellom inne og ute også viskes ut.

anbefalte produkter

 

MEGA MØNSTRE

Maksimalismen er tilbake for fullt og vi spår at denne er dristige trenden er kommet for å bli. I skarp kontrast til minimalisme og den mer lavmælte skandinavisk stilen viser denne trenden design verdenens ville side! En spennende miks av leopardprints, farger, tekstiler og kunst tilfører det perfekte til de stormønstrede tapetene. Slå deg løs med ville mønstermikser, strålende farger og mengder med kule detaljer.

anbefalte produkter

 

FRODIG FLORA

Vi kan ikke huske å ha sett så mye fantastiske blomstermønster på tapeter noensinne! Nå har man muligheten å gjøre stuen, gangen eller soverommet om til en blomstereng eller kjenne på følelsen av å være omringet av et botanisk univers. Nyt gigantiske mønstre i form av panorama-tapeter, eklektiske multi-mønstre med britisk tvist eller helt klassiske rosemønstre i sterke farger. Selv om mønstrene er overdådige i seg selv kan man gå i både den minimalistiske og maksimalistiske retningen når det gjelder resten av interiøret. Ton det helt ned med stramme møbler og lite tilbehør, eller kjør på med kontrastfarger og eklektisk tilbehør. Gleden ligger i leken.

 

anbefalte produkter

 

GRAFISK BOTANIKK

Ønsker man et mindre dramatisk uttrykk kan fokuset på grafiske visjoner av nydelig botanikk være perfekt. Særlig mønstre i oppblåste proporsjoner finnes i overflod i øyeblikket – de gir både karakter og varme til alle typer rom. Bruk duse toner i creme, gull eller blått til soverom og sterkere toner som varm oransje til oppholdsrom eller kjøkken. Ikke vær redd for å leke med størrelse på mønstre og uttrykk og tapetser gjerne alle veggene i rommet. Nytt av året er også fokuset på sopp og andre skogsvekster – her er det bare å glede seg over kreativiteten og de grafiske linjene.

 

anbefalte produkter

 

SARTE PASTELLER

Skulle alle fantastiske og fargesterke tapeter som finnes på markedet bli for mye for en sart sjel finnes det alltid de vakreste pasteller å søke tilflukt i. Rosa, lysegrønt, lyseblått og lys turkis er alle klassikere som passer perfekt både sammen og alene i de fleste rom. Også her er det noe for en mer smak – man kan leke seg både i den romantiske retningen med sukkersøte mønstre, den dramatiske retningen med ombre skymønstre eller den mer underholdende retningen med rosa flamingoer. Her er det nok en gang kun fantasien som setter begrensninger.

 

anbefalte produkter

 

KUULE KIDS

De minste må heller ikke glemmes når det kommer til tapet. Barnerom tåler gjerne masse kul tapet med en overflod av både farger og mønstre – dette skal jo være kreativitetens høyborg med masse inspirasjon og lekenhet. Ta gjerne opp igjen farger fra mønstrene i detaljer som lamper, dørkarmer og sengegavler, eller ta steget enda litt lengre og lag en matchende sengegavl i samme mønster som tapeten. Husk en masse deilige og myke tekstiler – disse kan selvsagt gjerne ta opp både farger og deler av mønsteret i tapeten for å skape den totale helheten, men ofte er det nødvendig med en liten «crash» i form av noe som er litt på kant med resten, men som allikevel passer perfekt og er den berømte prikken over i´en.

 

anbefalte produkter

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

SHOP THE LOOK – BADEROM

Hos Eske har vi denne våren ekstra fokus på baderom og tilbehør. Vi har tatt utgangspunkt i vårens trender og satt sammen seks ulike stiler.

LES MER HER

VÅRENS VAKRESTE TRENDER 2023

Vi har tatt en nærmere kikk på trender og prosjekter som inspirerer oss i øyeblikket og håper det kan gi ideer til dere. 

LES MER HER

HVORDAN INNREDE SOVEROMMET

Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan innrede soverommet med produkter fra vårt sortiment. Ta en titt og la deg inspirere. 

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×