Hjemme Hos-Sander

Vi har vært på besøk hos Sander, bedre kjent som mannen bak instagramkontoen @ungfetleilighet. Han bor på Askøy utenfor Bergen i et sukkertøy av en leilighet full av farger og spennende interiør. La deg inspirere av hans eklektiske stil. 

Velkommen inn!

Sander er en spennende og kreativ ung fyr med god smak i interiør. Vi har lenge hatt lyst til å besøke hans fargerike hjem, og endelig fikk vi muligheten. Det første som slår oss når vi kommer inn i leiligheten er den gode atomsfæren og det deilige lyset. Leiligheten har orginale tregulv og Sander har vært flink til å kombinere dyre designskatter med bruktfunn og interiør på budsjett. Sofaen fra IKEA har fått et eksklusivt utrykk med flere puter fra blant annet Christina Lundsteen, og stuebordene har fått et nytt utrykk med et par malingsstrøk. 

Vi stiller Sander et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både han og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det eg likar best med leiligheten må være det originale tregulvet. Eg tar ikke det for gitt å ha et så vakkert gulv med så mye historie. Gulvet gir meg også by-vibber. Noe eg syns e gøy når eg bor på en øy utenfor Bergen.

Bomkjøp: Bomkjøp må være de to ulike sofaene eg hadde før den eg har no. Eg anbefaler virkelig alle å bo seg inn. Noe eg ikke gjorde.. hehe.

Kupp: Det må være Vitra stolene i fargen Pale rose designet av Verner Panton. De kjøpte eg på Tise for 1/3 av prisen så og si helt ny!

Siste kjøp: Mitt siste kjøp til leiligheten er vaser fra glasskunstner og venninne Sigrid Rostad. 

STJEL STILEN

Det runde mørke spisebordet i naturstein er en fin kontrast til den ellers duse rosa paletten i spisestuen. Spisebordet prydes av rosa Panton stoler fra Vitra designet av Verner Panton på 60-tallet. Disse stolene er et designikon som kan brukes både inne rundt spisebordet og ute på varme sommerdager. Resten av spisestuen har fargerike dekorelementer som bidrar til et ungt og lekent utrykk. 

Leiligheten har to soverom, begge har selvfølgelig et fargerikt tema for å matche stilen i resten av leiligheten. På gjesterommet er det gult tema, og både vegger, tak og karmer malt i Dijon Yellow fra Jotun. Resten av interiøret går stort sett i samme fargepalett, med unntak av noen velutvalgte dekorelementer som bryter med den gule fargen. På sengen ligger det en nydelig pute fra Christina Lundsteen og på nattbordet står det nok en designklassiker fra Verner Panton; Flowerpot VP3 bordlampe i fargen Mustard. Dette rommet har en deilig atmosfære og det at hele rommet er malt i samme farge gir en lun følelse. Her er vi sikker på at Sander sine gjester vil sove godt! 

På hovedsoverommet har Sander valgt å beholde samme farge som i stuen, denne har han malt på både vegger og i tak. Dette er en dus farge, men med fargerike dekorelementer har han klart å skape det samme lekne urykket på soverommet som i resten av leiligheten. Nattbordslampene er to Flavia lamper i fargen burgunder. Disse er blant våre favoritt lamper og gir perfekt belysning på soverommet. På sengen ligger et nydelig gult sengeteppe som tar opp fargen fra gjesterommet, sammen med en fargerik pute fra Rough Studios. 

Nattbordene og kommoden på soverommet har Sander malt i samme farge som resten av rommet. Dette er en perfekt måte å integrere oppbevaringen slik at det smelter inn og blir en del av interiøret. På veggen har han fargerik kunst og et stort rundt speil som er med på å øke romfølelsen. 

STJEL STILEN

 

Vi avslutter besøket oppe på loftsrommet, eller “den mørke hulen” som vi har valgt å kalle det. Dette bonusrommet har Sander valgt å inndrede og lage til et ekstra soverom. Rommet står i stor kontrast til resten av leiligheten med sine sorte vegger og monokrome fargepalett. Rommet er innredet med interiørdetaljer i sort, krom og hvitt. Dette er et rom med en hyggelig atmosfære og er godt å ha når man ønsker å trekke seg tilbake og slappe av. 

SE FLERE HJEM

HJEMME HOS NEGAR

Vi har vært hjemme hos vår gode venninne Negar for å style og filme den fine leiligheten hennes på Torshov. La deg inspirere.

LES MER HER

HJEMME HOS BEATE

Bli med hjem til Beate på Majorstuen. Hun har vært en Eskevenn i mange år og leiligheten hennes bugner av produkter fra Eske, bruktfunn og arvegods. 

LES MER HER

HJEMME HOS EVA

Mellom hvite vegger med store vinduer på Tveita finner vi nok en Eskevenn. Eva har fylt opp leiligheten sin med masse lekker design.

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×