Hjemme Hos – Eva

Mellom hvite vegger med store vinduer på Tveita finner vi nok en Eskevenn. Eva har vært fast kunde av oss så lenge undertegnede kan huske. Eva har fylt opp leiligheten sin med masse lekker design opp gjennom årene.

Velkommen inn.

Eva er et kjent ansikt hos oss på Eske. Flott dame med godt humør og god smak i interiørverden. Leiligheten på Tveita har hun fylt med mange designskatter. Med store bilder på veggene, flere flotte vegglamper og puter med farger på, blir det hvite hjemmet sprekt uten bruk av veggfarge.

Vi stiller Eva et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det jeg liker best med leiligheten er alle vinduene som gir lys. At det er lys fra tre himmelretninger er ikke så vanlig i en leilighet i Oslo. Jeg er strålende fornøyd.

Bomkjøp: Det må nok bli et av møblene jeg har på balkongen. Loungestolen er både pen og se på, samt miljøvennlig, men dessverre passer den ikke min kropp. Så for meg er det nok et bomkjøp.

Kupp: Jeg hadde lenge letet etter den perfekte tv-benken da jeg kom over denne på Finn. Ikke bare var den fin, men passet perfekt i målene. Anbefaler alle å ta en tur innom Finn, der kan du gjøre mange gode kupp.

Siste kjøp: Min siste innvestering er Butterfly vegglampe fra Northern. Jeg har gått for den perforerte looken i grønn.

STJEL STILEN

 

Rundt det runde spisebordet som kan trekkes ut, står det Pavilion stoler fra &tradition. Stolene er designet av Andersen & Voll. Det fine med disse stolene er at de er klassiske og enkle i uttrykket og gjør seg fint i små rom. Hos Eva er kjøkken, spisestue og stue kombinert, derfor har hun valgt nette møbler.

En liten fugl visket meg i øret under besøket og sa at soverommet står for tur med maling. Om vi er spente på hvilken farge Eva velger. Enn så lenge er soverommet holdt i hvit som resten av leiligheten, men igjen er det farge i bilde og pute. Et stort sengeteppe fra Society ligger over sengen og belysningen på soverommet er fra Rubn lightning, nemlig Lektor bordlamper.

STJEL STILEN

 

SE FLERE HJEM

 

HJEMME HOS ALVILDE 

Avildes kreative funkis leilighet er full av vintageskatter og bruktfunn, og vi lar oss inspirere av det kunstneriske utrykket og den eklektiske stilen. 

LES MER HER

HJEMME HOS MARTE

Bli med på besøk i denne rosa drømme av en klassisk bygårdsleilighet. Martes hjem er både fargerikt og lekent og fullt av inspirerende dekor- ingen tvil om at denne dama kan kunsten å innrede. 

LES MER HER

HJEMME HOS GUDRUN 

Bli med hjem til Gudrun og hennes nyoppussede leilighet nederst på Grünerløkka. Her er vintage skatter og design lamper i skjønn forening med det åpne kjøkkenet som er leilighetens hjerte. 

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×