Hjemme Hos – Beate

I hjertet av Majorstua finner du leiligheten til Beate. Her bor hun sammen med mannen sin Even og de to flotte jentene deres, Iben og Tora.

Beate har lenge vært en Eskevenn og har på sine turer frem og tilbake til hennes jobb, vindusshoppet både tidlig og sent. Det var også her hun kom i kontakt med Marte som jobbet som interiørdesigner i vår prosjektavdeling. Sammen skapte de en helhet i leiligheten og fikk flettet sammen designklassikere og arvegods med stor affeksjonsverdi.

Velkommen inn.

Etter flere år med hvite vegger var det på tide med en oppgradering av leiligheten som ligger ett steinkast unna Vestkanttorget. Heldige oss i Eskes prosjektavdeling fikk være med på reisen og sammen fikk vi skapt et univers Beate og Even kan trives med i flere år.  Nesten hele leiligheten er malt i Jade fra Jotun, både tak og på vegg. Ny sofa, Aspen fra Forms ble bestilt i samme farge som veggen for et roliger uttrykk. Smykket i rommet er Eames Lounge chair fra Vitra med god konkurranse fra Orlando bord fra Reflections Copenhagen. Legg merke til hvordan fargene i krystallbordet hentes opp i det lekre teppet fra Marokko.

Vi stiller Beate et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det jeg liker best med leiligheten er at den rommer oss alle. At både Even og jeg synes i leiligheten, der vi har blandet arvegods med stor affeksjonsverdi med lekre designmøbler, loppefunn og IKEA. For ikke snakke om den plassbygde bokhyllen som rommer både bøker og plater. La meg heller ikke glemme den fineste tapeten fra William Morris, Pimpernell. Så det er vel det jeg liker best, at det er oss.

Bomkjøp: Altså, jeg vet ikke hvor mange ulike hagemøbler vi har forsøkt på vår terrasse. Så her er det enda et lite stykke til vi er fornøyde, selv om blomstene er fine.

Siste kjøp: En lite sukkertøy av en glasskunst fra Fretex.

STJEL STILEN

 

Øverst på ønskelisten til Beate ved oppussingen, var tapet Pimpernel fra William Morris. Den er klassisk og et realt blikkfang. Ser du den fra stuen, blir den innrammet av den store plassbygde bokhyllen som rommer plater og bøker. Over spisebordet som er omkranset av Wegner stolen fra Carl Hansen og søn, henger Long Lord 4 fra Rubn i messing og brunt glass. På gulvet ligger et vintageteppe fra Paris, håndplukket av oss på Eske.

Det store soverommet i leiligheten er malt i 6352 Evening Green fra Jotun. Her er tak og vegg malt i samme farge – her i en mørkere farge for å få hulefølelsen. Også i dette rommet har fokuset vært på gjenbruk av arvede møbler og flere av møblene har vært hos møbeltapetserer, fått nye trekk og blitt som nye.

På gulvet ligger et stort mykt bambusteppe fra Massimo i fargen Stiffkey Blue.Vegglamper Miller Swing fra Rubn gir leselyset de trenger. Legg merke til den flotte sengegavlen som ble spesialbestilt til prosjektet.

Nattbordene hadde Beate og Even fra før, men valgte å male dem i samme farge som veggen for et roligere uttrykk.

STJEL STILEN

 

SE FLERE HJEM

 

HJEMME HOS ALVILDE 

Avildes kreative funkis leilighet er full av vintageskatter og bruktfunn, og vi lar oss inspirere av det kunstneriske utrykket og den eklektiske stilen. 

LES MER HER

HJEMME HOS MARTE

Bli med på besøk i denne rosa drømme av en klassisk bygårdsleilighet. Martes hjem er både fargerikt og lekent og fullt av inspirerende dekor- ingen tvil om at denne dama kan kunsten å innrede. 

LES MER HER

HJEMME HOS GUDRUN 

Bli med hjem til Gudrun og hennes nyoppussede leilighet nederst på Grünerløkka. Her er vintage skatter og design lamper i skjønn forening med det åpne kjøkkenet som er leilighetens hjerte. 

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×