Hvordan dekke påskebordet?

Slik dekker du påskebordet

Påsken nærmer seg med stormskritt og hva er vel bedre enn å imponere familien og gjestene med et pyntet bord? Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan style ditt eget påskebord.  

AV/ FOTO: KINE ONSTAD ØDEGÅRD, 28.03.22

Start gjerne med å ta utgangspunktet i farger som forbindes med påske – nemlig gult. Vi har valgt å kombinere fargen med marmor og gullfarget bestikk for en morderne og elegant følelse. For et mer levende påskebord har vi tilført bordet duse pasteller og friske blomster. 

Slik dekker du påskebordet

Påsken nærmer seg med stormskritt og hva er vel bedre enn å imponere familien
og gjestene med et pyntet bord? Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan style ditt
eget påskebord.  

AV/ FOTO: KINE ONSTAD ØDEGÅRD, 28.03.22

Start gjerne med å ta utgangspunktet i farger som forbindes med påske – nemlig gult. Vi har valgt å kombinere fargen med marmor og
gullfarget bestikk for en morderne og elegant følelse. For et mer levende påskebord har vi tilført bordet duse pasteller og friske blomster. 

Ikke vær redd for å leke deg med farger og mikse ulike størrelser og farger på tallerkener. Dette gir bordet et mer lekent uttrykk, og skaper liv og stemning. Vi har valgt å implementere både lysestaker, mugger og gåsunger på bordet for å få et fyldig og spennende bord. 

Ikke vær redd for å leke deg med farger og mikse ulike størrelser og farger på tallerkener. Dette gir bordet et mer lekent uttrykk, og skaper liv og stemning.
Vi har valgt å implementere både lysestaker, mugger og gåsunger på bordet for å få et fyldig og spennende bord. 

Kanskje du får noen av de samme gjestene flere dager i påsken, eller rett og slett vil variere litt for familien – da kan du enkelt gi bordet et annet uttrykk ved å bytte ut vasen og blomstene. 

Kanskje du får noen av de samme gjestene flere dager i påsken, eller rett og slett vil variere litt for familien – da
kan du enkelt gi bordet et annet uttrykk ved å bytte ut vasen og blomstene. 

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

FIRE MÅTER Å DEKKE BORDET PÅ

Finn frem både gammelt og nytt, og lag ditt eget personlige preg på bordet. I denne artiklen har vi dekket bordet på fire ulike måter. 

LES MER HER

DEKK FESTBORDET

Noe av det beste vi vet er å dekorere bordet med vakker dekorasjon. Vi har dekket bordet i flere ulike stiler til festen og håper du lar deg inspirere!

LES MER HER

HVORDAN DEKKE ÅRETS SOMMERBORD

For å gi deg en forsmak på sommeren gir vi deg tips til hvordan du kan dekke et nydelig sommerbord til sene utekvelder.

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×