Spisestoler- Noe for enhver stil

 

Nå er det innesesong og tid for å samles rundt spisebordet for å nyte deilig mat og gode samtaler. Spiseplassen er for mange blitt det nye samlingspunktet i hjemmet, og da er det ekstra viktig med gode stoler. Å velge riktig spisestoler kan være vanskelig blant alle modeller, tekstiler og leverandører som finnes der ute.
Det kan derfor være lurt å gjøre seg opp noen tanker om alt fra setehøyde, bredde, dybde, design og komfort før man bestemmer seg. Noen ønsker polstrede stoler som man kan sitte lenge i, andre setter pris på stoler som krever lite vedlikehold og for noen er design det viktigste. I denne artikkelen har vi samlet et utvalg av våre spisestuestoler i ulike stiler for å insiprere deg. 

Nå er det innesesong og tid for å samles rundt spisebordet for å nyte deilig mat og gode samtaler. Spiseplassen er for mange blitt det nye samlingspunktet i hjemmet, og da er det ekstra viktig med gode stoler. Å velge riktig spisestoler kan være vanskelig blant alle modeller, tekstilerog leverandører som finnes der ute.


Det kan derfor være lurt å gjøre seg opp noen tanker om alt fra setehøyde, bredde, dybde, design og komfort før man bestemmer seg. Noen ønsker polstrede stoler som man kan sitte lenge i, andre setter pris på stoler som krever lite vedlikehold og for noen er design det viktigste. I denne artikkelen har vi samlet et utvalg av våre spisestuestoler i ulike stiler for å inspirere.

FARGERIKE STOLER

Å velge fargerike spisestuestoler er en gøyal måte å bringe litt ekstra farge og personlighet inn i hjemmet på.Velg gjerne en farge som går igjen i resten av interiøret for å skape en helhet. Kanskje du til og med tør å kombinere flere ulike farger for et helt unikt utrykk.

Å velge fargerike spisestuestoler er en gøyal måte å bringe litt ekstra farge og personlighet inn i hjemmet på.
Velg gjerne en farge som går igjen i resten av interiøret for å skape en helhet. Kanskje du til og med tør å kombinere flere ulike farger for et helt unikt utrykk.

 

POLSTREDE STOLER

Polstrede stoler er det rette valget for deg som ønsker høy komfort og vil sitte lenge rundt bordet.
Her finnes de utallige tekstiler og design å velge mellom, og de fleste spisestuestolene vi har hos oss kan du også få med polstring.

 

Polstrede stoler er det rette valget for deg som ønsker høy komfort og vil sitte lenge rundt bordet.Her finnes de utallige tekstiler og design å velge mellom, og de fleste spisestuestolene vi har hos oss kan du også få med polstring.

RØRSTOLER

Den klassiske rørstolen har et nett utrykk og er perfekt om du ikke har så mye plass rundt spisebordet, men allikevel ønsker en komfortabel stol som er pen å se på.
Mange av våre rørstoler kan stables som gjør at de er lette å oppbevare.

 

Den klassiske rørstolen har et nett utrykk og er perfekt om du ikke har så mye plass rundt spisebordet, men allikevel ønsker en komfortabel stol som er pen å se på. Mange av våre rørstoler kan stables som gjør at de er lette å oppbevare.

STOLER I TREVERK

Bring naturen inn med spisestoler i treverk som tilfører varme til interiøret.
Dette er stoler for deg som ønsker et organisk og naturlig utrykk. Legg til en sittepute for ekstra komfort.

 

Bring naturen inn med spisestoler i treverk som tilfører varme til interiøret. Dette er stoler for deg som ønsker et organisk og naturlig utrykk. Legg til en sittepute for ekstra komfort.

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

TEPPEGUIDE

Et gulvteppe er en viktig innredningsdetalj og er med på å skap en lun atmosfære. Vi har samlet våre beste tips for å velge riktig gulvteppe.

LES MER HER

VÅRENS VAKRESTE TRENDER 2023

Vi har tatt en nærmere kikk på trender og prosjekter som inspirerer oss i øyeblikket og håper det kan gi ideer til dere. 

LES MER HER

ESKE ELSKER TAPET

Etter flere tiår med hvite vegger har nordmenn endelig omfavnet farger og mønstre. Vi har tatt en nærmere titt på noen av våre tapet favoritter. 

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER