Hvordan dekke årets sommerbord?

Hvordan dekke årets sommerbord?

Hvordan dekke årets sommerbord?

Vi gleder oss til de kommende sommermånedene, og klarer nesten ikke vente til finværet kommer. For å gi deg forsmak på sommeren gir deg tips til hvordan du kan dekke et nydelig sommerbord til sene utekvelder. 

Vi gleder oss til de kommende sommermånedene, og klarer nesten ikke vente
til finværet kommer. For å gi deg forsmak på sommeren gir vi deg tips til hvordan
du kan dekke et nydelig sommerbord til sene utekvelder. 

AV/FOTO: KINE ONSTAD ØDEGÅRD, 02.06.22

AV/FOTO: KINE ONSTAD ØDEGÅRD, 02.02.22

1. Pastellfarget drøm

Pastellfarger gir en deilig sommerfølelse, og vi har valgt å hente opp fargene fra serviset i dekoren og pynten. Det fantastiske serviset fra Feinedinge finnes i mange forskjellige farger – så her er det bare å finne sin favoritt. Stearinlys og blomster gir sommerbordet et komplett uttrykk. Et tips er å velge kunstige blomster som lever lenge, slik at du kan bruke de om og om igjen. 

1. Pastellfarget drøm

Pastellfarger gir en deilig sommerfølelse, og vi har valgt å hente opp fargene fra serviset i dekoren og pynten. Det fantastiske serviset fra Feinedinge finnes i
mange forskjellige farger – så her er det bare å finne sin favoritt. Stearinlys og blomster gir sommerbordet et komplett uttrykk. Et tips er å velge kunstige blomster
som lever lenge, slik at du kan bruke de om og om igjen. 

2. Grønt er skjønt

2. Grønt er skjønt

Er du en av de som ikke digger pastellfarger kan du fint bytte ut tallerkenene med noen i en nøytral farge, og legge til grønntoner i form av lekre glasslysestaker. Ikke glem at du på en solrik sommerdag kan bruke spisestuestolene dine utendørs – men husk å ta de inn når det regner! 

Er du en av de som ikke digger pastellfarger kan du fint bytte ut tallerkenene med noen i en nøytral farge, og legge til grønntoner i form av
lekre glasslysestaker. Ikke glem at du på en solrik sommerdag kan bruke spisestuestolene dine utendørs – men husk å ta de inn når det regner! 

3. Minimalistisk og elegant

Du kan fint dekke bordet minimalistisk og med færre farger uten at bordet mister sitt sommerlige preg. Her har vi brukt Verso vannmugge som blomstervase, og grønne og hvite blomster for å lysne uttrykket. Vi har hentet opp gullfargen fra bestikket i lysestakene, og lagt til Potpourri-duft fra Mad et Len. Uttrykket på middagsbordet blir da både monokromatisk og fyldig, og gir en kontinental følelse for selskapet. 

3. Minimalistisk og elegant

Du kan fint dekke bordet minimalistisk og med færre farger uten at bordet mister sitt sommerlige preg. Her har vi brukt Verso vannmugge som blomstervase,
og grønne og hvite blomster for å lysne uttrykket. Vi har hentet opp gullfargen fra bestikket i lysestakene, og lagt til Potpourri-duft fra Mad et Len. Uttrykket på
middagsbordet blir da både monokromatisk og fyldig, og gir en kontinental følelse for selskapet. 

SE ALLE PRODUKTENE HER

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

FIRE MÅTER Å DEKKE BORDET PÅ

Finn frem både gammelt og nytt, og lag ditt eget personlige preg på bordet. I denne artiklen har vi dekket bordet på fire ulike måter. 

LES MER HER

HVORDAN DEKKE PÅSKEBORDET

Hva er vel bedre enn å imponere familien og gjester med en pyntet bord? Vi gir deg inspirasjon til hvordan du kan style ditt eget påskebord. 

LES MER HER

DEKK FESTBORDET

Noe av det beste vi vet er å dekorere bordet med vakker dekorasjon. Vi har dekket bordet i flere ulike stiler til festen og håper du lar deg inspirere!

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×