Hjemme hos Cecilie og Gunnar

Vi har beveget oss til Vestlandet igjen, nærmere bestemt Bømlo for en ny Hjemme Hos reportasje. Denne gangen er vi hos Cecilie og Gunnar som bor i et nybygd hus på et plan med sjøutsikt.

Det regner ute når Cecilie møter oss i døra på Bømlo. Det er fyr i peisen og vi kjenner hjerterommet. Huset som ble ferdig i 2019, ligger på en høyde og går over et plan. Med en utsikt bare få kan drømme om, ser du fjord, fjell og kanskje en geit eller to.

Huset over et plan rommer soverom med walking-closet og on-suite. Treningsrom, kontor, gjesterom og gjestebad. Husets hjerte er allrommet med kjøkken, spisestue og stue. Bak en peisen skjuler det seg en tv-stue.Perfekt å trekke seg tilbake på regnfulle dager med en god film.

Det første som møter oss når vi kommer inn er Monroe taklampe fra Rubn. Mitt siste kjøp sier Cecilie og smiler fornøyd. På motsatt side finner du et kart over Nordsjøen. Det ble funnet under en oppussing av en rorbu og fikk en selvskreven plass i huset.

Vi stiller Cecilie et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og huset deres.

Liker best med huset: Det vi liker best er at alt er på et plan, svært praktisk. Jeg er også fornøyd med de ulike strukturene som veggene har, både slette vegger og vegger med sparkelmaling.
Bomkjøp: Jeg var veldig klar for å flytte inn i huset og hadde dessverre kjøpt altfor mange møbler før vi flyttet inn. Sofaen ble dessverre altfor liten i rommet og fargen er jeg ikke helt fornøyd med, da jeg kun så en liten fargeprøve. Så mitt neste kjøp, blir nok nye sofaer.
Noe du liker ekstra godt? : Vi var så heldige å fikk arve et noteskap av Gunnar sin onkel, Kenneth Sivertsen. Vi fikk også et nydelig maleri i blåtoner i innflyttningsgave, men det vi liker aller mest er kanskje kartet over Nordsjøen som henger i gangen. Kartet fant vi i et gammelt naust som skulle rives som tilhørte bestefar til Gunnar. Vi fikk det rammet inn og
Kupp: Hyllen i tv-stua! Den sto tidligere i en butikk som skulle bytte den ut. Heldige meg!
Siste kjøp: Mitt siste kjøp er Monroe taklampe fra Rubn lightning, kjøpt hos dere fakisk. Belysning og kunst i et.

STJEL STILEN

Bak peisen skimter vi Lille Petra i saueskinn. Her sitter ofte samboeren hennes Gunnar og speider utover fjorden.

I allrommet er det god plass til både sofa og lenestoler. Under gruppen ligger et stort teppe i bambus fra Massimo i copperfarge. Perfekt til de blå sofaene. Bordene de har valgt er Fly fra &tradition og Stilk fra Northern.

Legg merke til noteskapet arvet av Gunnar sin onkel. Å blande gammelt og nytt er det beste i et interiør.

Det er lange dager på Cecilie som sammen med foreldrene driver kleesbutikken Hans og Hennes. Derfor er det ekstra godt å trekke seg tilbake i tv-stuen. Her er veggene behandlet med sparkelmaling. Hyllen i tv-stuen er hun godt fornøyd med. Det var en butikk som skulle bytte ut innredningen og hun var heldig å fikk tak i den. Her er det plass til bøker, nips og belysning.

STJEL STILEN

 

Fra spiseplassen har du majestetisk utsikt over havet og geitene. De har holdt spisegruppen i nette møbler. In between spisebord og Pavilion spisestuestoler – begge fra &tradition.

SE FLERE HJEM

HJEMME HOS NEGAR

Vi har vært hjemme hos vår gode venninne Negar for å style og filme den fine leiligheten hennes på Torshov. La deg inspirere.

LES MER HER

HJEMME HOS BEATE

Bli med hjem til Beate på Majorstuen. Hun har vært en Eskevenn i mange år og leiligheten hennes bugner av produkter fra Eske, bruktfunn og arvegods. 

LES MER HER

HJEMME HOS EVA

Mellom hvite vegger med store vinduer på Tveita finner vi nok en Eskevenn. Eva har fylt opp leiligheten sin med masse lekker design.

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×