Shop the look – Soverom

BARNEROMMET

Barndommen er tiden for fantasi og fri utfoldelse, og en eventyrlig eller fargerik tapet kan være perfekt for å stimulere drømmer og lek. Dinosauria-tapeten fra House of Hackney er et perfekt utgangspunkt for barnerom i mange farger. Her har vi tatt utgangspunkt i en nøytral og nordisk fargepalett med en beige grunnfarge og mønster i grønne og blå toner. Her kan man så tilføye et nøytralt teppe og puter og tekstiler i samme blågrønne fargeskala sammen med små hint av messing og man har et perfekt barnerom som vil vare lenge.

Ønsker du å male vegger eller listverk i matchende farger anbefaler vi Jotun Lady Prismegrønn eller Free Spirit 

Foto: House of Hackney

HERRESUITEN

Soverom kan også være maskuline univers med klassiske mønstre og mørkere materialer. Denne vakre Plantasia-tapeten fra House of Hackney er den perfekte grad av historisk sus med en moderne vri. I dette nøytrale fargevalget danner den en vakker bakgrunn til sorte detaljer og et tykt, mørkegrått gulvteppe i ull fra Massimo. Den allsidige Flavia-lampen blir her brukt som nattbordlampe i Mini-versjonen og gir varme til helheten med sin fine silkeskjerm i en gråbrun tone. Legg på litt passende lektyr og det perfekte vann/drinkglasset og man er klare for å nyte lange, late timer i sengen. Her anbefaler vi å male vegger eller detaljer i Jotun Lady Prismegrønn. 

Foto: House of Hackney 

ENERGIBOMBEN

Ønsker man et mer fargerikt og spennende soverom kan dette være det perfekte utgangspunkt. Her leker man med idéen om å kombinere samme trykk på flere overflater; sengegavl, sengeteppe og puter. Det danner en vakker helhet og et eksplosivt midtpunkt i rommet. Ved å velge en sterk farge på rammen rundt sengen fremheves den enda mer, samtidig som fargen danner en helhet med mønsteret da den er tatt ut fra detaljene i tekstilene. Legger man så til små drypp av knall rødt, også tatt fra fargene i tekstilene, skaper man et inspirerende, varmt og unikt miljø. For å gjenskape den energiske veggfargen anbefaler vi Jotun Lady Sjøsmaragd. 

Foto: House of Hackney

ROSA BOUDOIR

For et feminint univers av rosatoner har vi tatt utgangspunkt i den art deco inspirerte Babylon-tapeten fra House of Hackney. Kombinasjonene av rosa og grønt gir en flott start på å leke seg frem til en myk og varm helhet. Ved å legge til vakre puter i velour og et deilig mykt gulvteppe med frynser i en mørkere rosatone er tonen satt. Messing er så det perfekte valget til detaljene; en ikonisk bordlampe, klassiske lysestaker og et lite fat til smykker gir prikken over i-en. Og selvsagt en vase med rosa blomster for å forsterke den feminine følelsen. Skal man male de resterende detaljene, og kanskje også taket, anbefaler vi Jotun Lady Transparent Pink. 

Foto: House of Hackney 

BARNEROMMET

Barndommen er tiden for fantasi og fri utfoldelse, og en eventyrlig eller fargerik tapet kan være perfekt for å stimulere drømmer og lek. Dinosauria-tapeten fra House of Hackney er et perfekt utgangspunkt for barnerom i mange farger. Her har vi tatt utgangspunkt i en nøytral og nordisk fargepalett med en beige grunnfarge og mønster i grønne og blå toner. Her kan man så tilføye et nøytralt teppe og puter og tekstiler i samme blågrønne fargeskala sammen med små hint av messing og man har et perfekt barnerom som vil vare lenge.

Ønsker du å male vegger eller listverk i matchende farger anbefaler vi Jotun Lady Prismegrønn eller Free Spirit.

Foto: House of Hackney

HERRESUITEN

Soverom kan også være maskuline univers med klassiske mønstre og mørkere materialer. Denne vakre Plantasia-tapeten fra House of Hackney er den perfekte grad av historisk sus med en moderne vri. I dette nøytrale fargevalget danner den en vakker bakgrunn til sorte detaljer og et tykt, mørkegrått gulvteppe i ull fra Massimo. Den allsidige Flavia-lampen blir her brukt som nattbordlampe i Mini-versjonen og gir varme til helheten med sin fine silkeskjerm i en gråbrun tone. Legg på litt passende lektyr og det perfekte vann/drinkglasset og man er klare for å nyte lange, late timer i sengen. Her anbefaler vi å male vegger eller detaljer i Jotun Lady Prismegrønn.

Foto: House of Hackney

ENERGIBOMBEN

Ønsker man et mer fargerikt og spennende soverom kan dette være det perfekte utgangspunkt. Her leker man med idéen om å kombinere samme trykk på flere overflater; sengegavl, sengeteppe og puter. Det danner en vakker helhet og et eksplosivt midtpunkt i rommet. Ved å velge en sterk farge på rammen rundt sengen fremheves den enda mer, samtidig som fargen danner en helhet med mønsteret da den er tatt ut fra detaljene i tekstilene. Legger man så til små drypp av knall rødt, også tatt fra fargene i tekstilene, skaper man et inspirerende, varmt og unikt miljø. For å gjenskape den energiske veggfargen anbefaler vi Jotun Lady Sjøsmaragd. 

Foto: House of Hackney 

ROSA BOUDOIR

For et feminint univers av rosatoner har vi tatt utgangspunkt i den art deco inspirerte Babylon-tapeten fra House of Hackney. Kombinasjonene av rosa og grønt gir en flott start på å leke seg frem til en myk og varm helhet. Ved å legge til vakre puter i velour og et deilig mykt gulvteppe med frynser i en mørkere rosatone er tonen satt. Messing er så det perfekte valget til detaljene; en ikonisk bordlampe, klassiske lysestaker og et lite fat til smykker gir prikken over i-en. Og selvsagt en vase med rosa blomster for å forsterke den feminine følelsen. Skal man male de resterende detaljene, og kanskje også taket, anbefaler vi Jotun Lady Transparent Pink. 

Foto: House of Hackney

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×