Anderssen & Voll 

MEET THE DESIGNER

Anderssen & Voll 

Møte den Oslo baserte designerduoen, Torbjørn Anderssen og Espen Voll. Anderssen og Voll har hatt en sentral rolle i å sette Norge på det globale designkartet, og har siden de slo seg sammen i 2009 mottat en rekker internasjonale priser for sitt arbeid innen møbel, belysning og interiørdesign.  

Duoen tilnærmer seg hvet nye prosjekt med en følelse av frihet. De har en åpen tilnærming til deres arbeid og utvikler emosjonelt drevne design. Deres ønske er å skape deisgn med sjel.

«Vi er ikke dogmatiske til det, vi er ganske åpne. Vi begynner å designe og ser et stykke få sin egen personlighet. Det er nesten som å blåse liv i det.»

Anderssen og Voll har designet for flere kjente merkevarer, blant annet &Tradition. Et av deres mest kjente design for &Tradition er Pavilion serien. Pavilion er et resultat av et prosjekt for Langelinie Pavillonen i København som ligger i en modernistisk bygning designet på 50-tallet. Resultatet ble en stablebar rørstol med bøyd kryssfinerbase og sete.

“Vi ønsket å bygge bro mellom det gamle og det nye med en buet stol i motsetning til de typiske stive linjene du ofte finner. Med sine slanke linjer som flyter gjennom luften, er den litt poetisk. Nesten som et delikat tau som ble løsnet.»

Deres samarbeid med &Tradition har fortsatt, og i senere tid har de blant annet utvidet Pavilion kolleksjonen og designet den fantastiske Inland serien, samt har de nylig deisgnet en kolleksjon med utemøbler. 

MEET THE DESIGNER

Anderssen & Voll 

Møte den Oslo baserte designerduoen, Torbjørn Anderssen og Espen Voll. Anderssen og Voll har hatt en sentral rolle i å sette Norge på det globale designkartet, og har siden de slo seg sammen i 2009 mottat en rekker internasjonale priser for sitt arbeid innen møbel, belysning og interiørdesign.  

Duoen tilnærmer seg hvet nye prosjekt med en følelse av frihet. De har en åpen tilnærming til deres arbeid og utvikler emosjonelt drevne design. Deres ønske er å skape deisgn med sjel.

«Vi er ikke dogmatiske til det, vi er ganske åpne. Vi begynner å designe og ser et stykke få sin egen personlighet. Det er nesten som å blåse liv i det.»

Anderssen og Voll har designet for flere kjente merkevarer, blant annet &Tradition. Et av deres mest kjente design for &Tradition er Pavilion serien. Pavilion er et resultat av et prosjekt for Langelinie Pavillonen i København som ligger i en modernistisk bygning designet på 50-tallet. Resultatet ble en stablebar rørstol med bøyd kryssfinerbase og sete.

“Vi ønsket å bygge bro mellom det gamle og det nye med en buet stol i motsetning til de typiske stive linjene du ofte finner. Med sine slanke linjer som flyter gjennom luften, er den litt poetisk. Nesten som et delikat tau som ble løsnet.»

Deres samarbeid med &Tradition har fortsatt, og i senere tid har de blant annet utvidet Pavilion kolleksjonen og designet den fantastiske Inland serien, samt har de nylig deisgnet en kolleksjon med utemøbler. 

produkter av anderssen & voll

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×