Historien bak- Brubakken Home

 

Brubakken Home designer og produserer møbler og innreding etter mål slik at du får løsninger sepsialtilpasset dine behov. De holder til på vakre lokasjoner på Brubakken i Hvittingfoss, 1 times kjøretur sør for Oslo. Deres forretningsidè er å designe og lage møbler som er perfekt til ditt eksisterende interiør. Med Brubakken har du mulighet til å skap et helt unikt hjem med smarte og kreative løsninger –  akkurat slik du selv ønsker. 

 

«Jeg syns det er skikkelig spennende å planlegge nye og praktiske løsninger for møbler og innredning – sammen med deg som kunde. Vi leter hele tiden etter smarte funksjoner, det lille ekstra og hva som kan gjøres bedre”.

Marit Sjuve / Eier og Grunnlegger

 

 

SPISEBORD TIL ALLE ANLEDNINGER

Vi på Eske har lenge elsket spisebordene fra Brubakken Home og er nå så heldige at vi som eneste butikk i Norge har fått inn deres unike bord i vår kolleksjon. Bordene er av høyeste kvalitet og kan bestilles helt etter egne spesifikasjoner som mål, materialer, farger og antall ileggsplater. I butikken i Pilestredet Park kan man nå se flere modeller utstilt, og i webshop finnes enda flere av våre favorittmodeller.

 

 

UNIKE & PLASSBYGDE MØBLER OG GARDEROBESKAP

Brubakken Home er ikke bare eksperter på spisebord, men leverer også de vakreste spesialbygde løsninger. Eskes prosjektavdeling samarbeider ofte med det utrolig flinke teamet på Hvittingfoss for å skape akkurat den perfekte garderoben, spisesofaen eller baderomsmøblementet til våre kunder. Her er det uendelige muligheter og mange valg i forhold til uttrykk, materialer og farger. Vi hjelper gjerne med både tekniske tegninger og helhetlig design i samarbeid med Brubakken Home.

 

UTVALGTE PRODUKTER FRA Brubakken home

se alle produkter fra brubakken
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×