Hjemme Hos-Beate

Etter mange år ved Gimle Kino, fant Beate ut at hun ønsket å bo større. Valget falt på en lekker leilighet nærme Frognerparken. Vi har vært så heldige å få komme på besøk. Leiligheten med høyt under taket og stukkatur, er fylt med mange skatter. Ta en titt og la deg inspirere. 

Velkommen inn!

Beate er en dame med godt humør og vi kan vel si at hun er over gjennomsnittet glad i rosa. Detaljene og fargene i den gamle bygårdsleiligheten er virkelig vakre og bidrar til å skape en god atmosfære. Leiligheten har store buede vinduer som slipper inn masse naturlig lys og gir leiligheten et fantastisk lys hele året rundt. 

I stuen har Beate en knall rosa sofa fra Froms, som virkelig er et blikkfang. Sofaen har hun pyntet opp med flotte puter fra Christina Lundsteen og House Of Hackney. I hjørnet har hun en helt fantastisk flott vintage lampe fra Design By Us som lyser opp stuen på mørke kvelder. Hun har i tillegg to stoler i ulike stiler på hver sin side av sofaen som gir stuen et personlig preg. Den lilla stolen fant hun lokalt på Frogner hos NJ45 Interior.

Beate har også fått sansen for kunst og har i stuen hengende et stort bilde av Jan Klein.

Vi stiller Beate et par kjappe spørsmål for å bli bedre kjent med både henne og leiligheten. 

Liker best med leiligheten: Det jeg liker best er den klassiske og sofistikerte stilen på leiligheten, det er høyt under tak og vakker stukatur. I tillegg er beliggenheten noe av det beste, med gåavstand til Frognerparken og Bygdøy.

Bomkjøp: Jeg er kresen med hva som får plass, så det tingene jeg ikke liker har jeg kvittet meg med for lengst. 

Kupp: Jeg er veldig fornøyd med sofaen min, den er dyp og kan fint soves i. Eller så er det skjenken jeg kjøpte på Finn.no fra begynnelsen av 1900-tallet med en veldig spesiell stil. 

STJEL STILEN

Spisegruppen er i samme rom som stuen, og denne har Beate valgt å holde i en nøytral fargepalett. Hun har et rundt spisebord som er både plassbesparende og sosialt. I det ene hjørnet av stuen er hun så heldig at hun har en helt nydelig kakkelovn som ikke bare er vakker å se på, men deilig å ha på kalde vinterdager. Denne er virkelig et smykke i rommet. Foran peisen har hun plassert en krakk laget av bestefar, som har fått et nytt utrykk med et par malingsstrøk.

STJEL STILEN

Leiligheten har to soverom. På gjesterommet/kontoret har Beate valgt å male rommet gult i fargen. Hun har malte både vegger, tak og garderobeskap i den samme knallgule fargen. Som en fin kontrast til den gule fargen har hun møblert rommet med mørkt treverk og skinn, og på skrivebordet står den designklassiker fra Verner Panton; Flowerpot VP9 bordlampe i fargen Red Brown.

På hovedsoverommet har Beate virkelig gått “all in” med rosa. Veggen og garderobeløsningen fra Ikea er malt i S0515-R10B, en kald rosa tone. Det lekre vintageteppet på gulvet tar opp flere av fargene i resten av interiøret, og gjør at rommet virker varmt og lunt til tross for de sterke fargene som er brukt. De store flotte vinduene slipper inn masse deilig dagslys og stukaturen gir rommet et elegant utrykk. Som nattbord har Beate en kommode arvet av bestemor. Denne står i fin kontrast til resten av interiøret på soverommet. 

STJEL STILEN

 

Vi avslutter besøket med å nyte den deilige uteplassen og utsikten fra leiligheten til Beate. Balkong med usikt til en grønn og frodig bakgård er virkelig en luksus midt i storbyen. På Balkongen har Beate plassert en stol med en deilig og komfortabel pute- som selvfølgelig også er rosa for å matche resten av interiøret. Her kan hun nyte lange sommerkvelder i solen, mens hun nyter den deilige utsikten. Takk for at vi fikk komme på besøk!

SE FLERE HJEM

HJEMME HOS NEGAR

Vi har vært hjemme hos vår gode venninne Negar for å style og filme den fine leiligheten hennes på Torshov. La deg inspirere.

LES MER HER

HJEMME HOS BEATE

Bli med hjem til Beate på Majorstuen. Hun har vært en Eskevenn i mange år og leiligheten hennes bugner av produkter fra Eske, bruktfunn og arvegods. 

LES MER HER

HJEMME HOS EVA

Mellom hvite vegger med store vinduer på Tveita finner vi nok en Eskevenn. Eva har fylt opp leiligheten sin med masse lekker design.

LES MER HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×