Nordal Blomsterpotter

Nordal er en dansk familiebedrift med en unik stil innen interiør og dekor. De tre søsknene Signe, Mads & Emil som driver Nordal designer og utvikler hver eneste kolleksjon ut fra filosofien om at personlig innredning handler om å se innover; følg hjertet og velg det som gjør deg glad. Nordal har et stort utvalg av blomsterpotter i ulike former og farge, som er med på gi et personlig perg til interiøret. Se vårt utvalg og finn din favoritt! 

Nordal er en dansk familiebedrift med en unik stil innen interiør og dekor. De tre søsknene Signe, Mads & Emil som driver Nordal designer og utvikler hver eneste kolleksjon ut fra filosofien om at personlig innredning handler om å se innover; følg hjertet og velg det som gjør deg glad. Nordal har et stort utvalg av blomsterpotter i ulike former og farge, som er med på gi et personlig perg til interiøret. Se vårt utvalg og finn din favoritt! 

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×