Hvordan innrede hjemmekontoret?

Av: Kine Onstad Ødegård, 24.01.2022

Av: Kine Onstad Ødegård, 24.01.2022

Hjemmekontoret bør være et sted du både kan jobbe, og et sted du kan dyrke hobbyene dine. Derfor bør det innredes deretter slik at du fremmer kreativitet,
og samtidig får jobbet godt. Hvis hjemmekontoret ikke skal være på et eget rom kan det være lurt å innrede det i samme stil som resten av rommet,
slik at det blir en naturlig tilhørende del. Har du et eget rom til hjemmekontoret står du naturligvis noe friere når det kommer til stil og plass.
Vi har samlet en rekke tips og produkter for å hjelpe deg med å lage det perfekte hjemmekontoret for deg.

SKRIVEBORD

 

Skrivebordet er selve fundamentet i et hjemmekontor, så begynn gjerne med dette og invester i et godt et. Det finnes mange ulike skrivebord, både størrelse, design og funksjon. Har du et eget rom til hjemmekontor kan du kanskje koste på deg et litt større og mer massivt bord, men plasserer du det i samme rom som noe annet er du mer avhengig av et multifunksjonelt møbel som maksimerer lagring uten å gå på bekostning av stil og plass. Plassér gjerne skrivebordet foran et vindu for massevis av gratis inspirasjon og lys utenfor. 

Hos oss på Eske tilbyr vi skrivebord for enhver smak. Valet Veggkonsoll fra Northern passer godt om du ikke har et eget rom for hjemmekontoret, da dette er laget i et tidløst og lekkert design uten å ta for stor plass. Bordet har en hylle under som gir smart oppbevaringsmulighet. Feve Valnut fra Ferm Living krever også liten plass, men passer noe bedre i et avskjermet rom da det har en særegen form og design. 

SE HELE UTVALGET AV SKRIVEBORD HER

KONTORSTOL

 

Når du har funnet det rette skrivebordet, er det bare å finne en stol, så er du på god vei til et hjemmekontor. Kontorstolen er minst like viktig som skrivebordet, for å sørge for en ergonomisk og god arbeidsstilling. Med en riktig stol på hjemmekontoret kan du forhindre vond nakke og rygg, og dermed jobbe godt og effektivt. Velg en stol som former seg etter kroppen din, og som gir god støtte og variasjon i sittestillingen. Bruker du spisebordet som kontorplass, sørg for en god stol som du for eksempel kan ta frem når du skal jobbe, og vekk når du er ferdig for dagen. 

Vi tilbyr kontorstoler i ulik form og farge, og for enhver smak. Enten du vil ha ektra god komfort og støtte med Soft Pad Chair fra Vitra, eller om du ønsker en noe mindre polstret stol som Wire Chair fra Vitra

SE HELE UTVALGET AV KONTORSTOLER HER

BELYSNING

 

Godt lys er veldig viktig når du sitter og jobber. Sørg for å få mye og jevnt lys, som er behagelig å jobbe i. Dette kan du få ved å for eksempel kombinere én eller flere lyskilder. Velg gjerne en bordlampe som står på skrivebordet, en gulvlampe på gulvet ved siden av eller en vegglampe som kan peke lyset over skrivebordet. Bruker du spisebordet som kontorplass kan det være lurt å investere i en gulvlampe som kan dimmes, slik at den fungerer godt både til jobb og under middagsselskapet. Hvis drømmelampen viser seg å ikke kunne dimmes, kan det være en god idé å supplere med en bordlampe som gir godt med lys som du kan hente frem når du skal jobbe. 

Hos oss får du et bredt utvalg lamper og belysning. Birdy bordlampe fra Northern og Hunter bordlampe fra RUBN er to gode alternativer til bordlamper. Vi har også godt utvalgt av gulvlamper og vegglamper fra blant annet RUBN, GUBI, Lampe Gras og &Tradition.

SE HELE UTVALGET AV LAMPER HER

TILBEHØR

 

Når både bord, stol og belysning er på plass, er det bare og fylle på med tilbehør og ting som gjør jobbhverdagen lettere. Det kan være en god idé å ytnytte veggplassen med hyller og skap hvor du kan oppbevare det du trenger. Små bokser til oppbevaring av småting, klokke til å henge på veggen, planter og potter. Mulighetene er mange – nå er det bare å finne frem kreativiteten og lage hjemmekontoret ditt til ditt eget. 

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×