Pure and Original

I Pure and Original sitt sortiment er det 3 produkter som skiller seg ut som bestselgere. Classico til rolige rom, Licetto til rom med mer slitasje og Traditional Waterbased til lister, dører, møbler og innredning.  

Om Pure and Original

For 10 år siden, i 2006, ble Pure & Original startet av Erwin Floor. Erwin og hans kone skulle bygge sitt nye hus og inspirasjonen for dette var belgiske, landlige boliger. Ikke bare er malingen av Pure & Original vakker, den er også bærekraftig. Produktene er laget med minst mulig tilsetningsstoffer, noen produkter er til og med helt økologiske. Perfekt for barn og allergier! Pure & Original maling er laget med 100% naturlige pigmenter og inneholder ingen kjemiske tilsetningsstoffer.

https://pure-originalnorway.no

 

Er du usikker på hvordan du påfører malingen på best mulig måte, er det veldig fine introduksjonsvideoer på YouTube. Se videoer fra bestselgeren Licetto og Fresco nedenfor, flere videoer ligger tilgjenglig her. 

FRESCO

Fresco er en praktisk og motstandsdyktig kalkmaling. Utseendet er supermatt og kan variere etter hvilken påføringsmetode som blir brukt. Kalkmalingens pustende evne kan absorbere overflødig fuktighet i luften, denne egenskapen minsker sannsynligheten for fuktproblemer som sopp og mugg. Derfor egner malingen seg spesielt godt i rom som bad og kjøkken, gjerne sammen med en forsegler for å gjøre den ekstra motstandsdyktig. 

 

 

SE ALLE VARIANTER AV FRESCO

LICETTO

Licetto er en supermatt og vaskbar maling. Denne er helt luktfri, meget sterk og har en super dekkevne. Licetto maling kan påføres på alle overflater og passer perfekt til rom som blir utsatt for slitasje eller vann som f.eks gang, bad, kjøkken eller spisestue. Veggene blir motstandsdyktige mot smuss, fuktighet eller andre flekker. I tillegg er Licetto meget ripebestandig og er ikke utsatt for skinnende områder fra rengjøring.

SE ALLE VARIANTER AV LICETTO
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×