Da kan du trygt ta en titt vårt utvalg her inne på vår nettbutikk!

Et teppe kan enkelt dele store rom inn i forskjellige deler eller soner. Store stuer kan for eksempel ha to sofagrupper, eller en sofagruppe og en gruppe til spisestuebordet. Da er det fint å dele rommet litt opp.

Et gulvteppe er kanskje undervurdert, for av og til trenger du ikke å gjøre noe mer enn å bytte ut gulvtepper for skape en helt ny følelse i et rom. Det er gøy å leke seg litt med forskjellige materialer og stiler. Vi tilbyr flere forskjellige gulvtepper i forskjellige stiler, farger og design. I vårt sortiment vil du garantert finne rett gulvteppe. Dersom du er usikker på hvordan du orienterer deg frem til de rette teppene kan du trygt lene deg på vår erfaring og produktkunnskap. I flere tiår har vi hjulpet nordmenn med å finne de rette møblene, men også bistått som stylist – flere av prosjektene er også blitt vist på TV. Vi elsker å være med deg å skape et hjem som formidler din personlighet og stil.

En sikker vinner
Vintage gulvtepper er en av våre favoritt stiler. En ærlig look som passer like godt inn i eldre som i nye hjem. Et unikt utvalg av antikke kilims som er funnet i de mest avsidesliggende delene av Balkan, Midtøsten og Sentral-Asia.

Vi tilbyr også håndlagde gulvtepper laget av 100% bambusfiber. Kvaliteten på fibrene gir en luksuriøs følelse på grunn av den unike mykheten og den skinnende overflaten. Disse gulvteppene er bærekraftig produsert. Slike tepper vil ta rommet til et helt nytt nivå.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk dersom du vet hvilke gulvtepper du ønsker. For deg som fortsatt undrer anbefaler vi deg å besøke vår fysiske butikk i Oslo for å se nærmere på teppene for å danne deg et tydeligere bilde.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra oss i Eske Interiør. Vår interiørbutikk finner du i Sofies gate 16, 0170 Oslo.