Historien bak- Nuura

 

Nuura- Lys og Ære

Nuura har som mål å skape unik og estetisk belysning som gjenspeiler den vakre gleden som finnes i nordisk natur. Felles for deres kolleksjoner er at lysekronen er utgangspunktet for alle deres design. Nuura vil tilby belysning som beriker og kompletterer innredningen i private hjem eller på offentlige steder.

Designerne bak Nuura har en unik evne til å kombinere elegant design, ny teknologi og nøye utvalgte materialer i av høy kvalitet. Deres mål er å skape unik kvalitetsbelysning som påvirker trivselen i hjemmet til det positive. Nuura betyr lys og ære, og med inspirasjon fra det nordiske lyset og naturen ønsker de å spre kvalitetslys og glede. Nuura ble grunnlagt i 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Alle Nuuras lamper kan spesialbestilles etter eget ønske. Ta kontakt med oss for mer informasjon om spesialbestilling. 

Nuura- Lys og Ære

Nuura har som mål å skape unik og estetisk belysning som gjenspeiler den vakre gleden som finnes i nordisk natur. Felles for deres kolleksjoner er at lysekronen er utgangspunktet for alle deres design. Nuura vil tilby belysning som beriker og kompletterer innredningen i private hjem eller på offentlige steder.

Designerne bak Nuura har en unik evne til å kombinere elegant design, ny teknologi og nøye utvalgte materialer i av høy kvalitet. Deres mål er å skape unik kvalitetsbelysning som påvirker trivselen i hjemmet til det positive. Nuura betyr lys og ære, og med inspirasjon fra det nordiske lyset og naturen ønsker de å spre kvalitetslys og glede. Nuura ble grunnlagt i 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Alle Nuuras lamper kan spesialbestilles etter eget ønske. Ta kontakt med oss for mer informasjon om spesialbestilling. 

 

Apiales 

Med inspirasjon fra blomster har Sofie Refer designet lysekronekolleksjonen Apiales. Kolleksjonen består av lysekroner med 9 eller 18 munnblåste glasskuler, single pendler og vegglamper og er tilgjengelig i gylden børstet messing-finish eller glatt Satin Black. Fra en spesialprodusert baldakin utfolder armene seg som blomsterstilker hvorfra lys spres diskret og vakkert.

 

Blossi

Inspirert av det gylne lyset under den nordiske høsten, er Blossi designet for å gi et mykt og delikat lys. Vakkert avrundede glasslmapeskjermer gir Blossi-kolleksjonen et nordisk preg med et minimalistisk design. Kolleksjonen startet med en lysekrone og har blitt utvidet til lamper for vegg, bord og gulv. Serien er laget av høy håndverkskunnskap med den nyeste LED-teknologien. ‘German Design Awards 2019’ Spesiell omtale i kategorien ‘Excellent Product Design – Lighting’.

 

Liila

Liila-kolleksjonen tar utgangspunkt i den modulære vegglysekronen, Liila 12. Tanken bak kolleksjonen er å skape belysnings med glass som fokus. Det munnblåste glasset er montert på en metallskive, som gir glasset et flytende utseende, og skaper elegant belysning med referanser til sommersolen.

 

Miira

Miira kolleksjonen er skap i et nordisk enkelt og tidløst design. Lampene i kolleksjonen utfyller hverandre og er enkelt lampe har et unikt nordisk preg over seg. Miira kolleksjonen har tatt utgangspunkt i lysekronen og har senere blitt utvidet til en komplett serie med lamper. Miira betyr vakkert syn og er designet av den prisbelønte danske lysdesigneren Sofie Refer. Vinner av “German Design Awards 2019” i kategorien “Excellent Product Design – Lighting”.

 

 

 

Apiales 

Med inspirasjon fra blomster har Sofie Refer designet lysekronekolleksjonen Apiales. Kolleksjonen består av lysekroner med 9 eller 18 munnblåste glasskuler, single pendler og vegglamper og er tilgjengelig i gylden børstet messing-finish eller glatt Satin Black. Fra en spesialprodusert baldakin utfolder armene seg som blomsterstilker hvorfra lys spres diskret og vakkert.

 

 

 

 

 

Blossi

Inspirert av det gylne lyset under den nordiske høsten, er Blossi designet for å gi et mykt og delikat lys. Vakkert avrundede glasslmapeskjermer gir Blossi-kolleksjonen et nordisk preg med et minimalistisk design. Kolleksjonen startet med en lysekrone og har blitt utvidet til lamper for vegg, bord og gulv. Serien er laget av høy håndverkskunnskap med den nyeste LED-teknologien. ‘German Design Awards 2019’ Spesiell omtale i kategorien ‘Excellent Product Design – Lighting’.

 

 

 

 

 

Liila

Liila-kolleksjonen tar utgangspunkt i den modulære vegglysekronen, Liila 12. Tanken bak kolleksjonen er å skape belysnings med glass som fokus. Det munnblåste glasset er montert på en metallskive, som gir glasset et flytende utseende, og skaper elegant belysning med referanser til sommersolen.

 

 

 

 

 

Miira

Miira kolleksjonen er skap i et nordisk enkelt og tidløst design. Lampene i kolleksjonen utfyller hverandre og er enkelt lampe har et unikt nordisk preg over seg. Miira kolleksjonen har tatt utgangspunkt i lysekronen og har senere blitt utvidet til en komplett serie med lamper. Miira betyr vakkert syn og er designet av den prisbelønte danske lysdesigneren Sofie Refer. Vinner av “German Design Awards 2019” i kategorien “Excellent Product Design – Lighting”.

 

 

UTVALGTE PRODUKTER FRA NUURA

se alle lamper fra nuura her
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×