ibirde logo eske

IBride er et fransk designerhus med et personlig, dekorativt og poetisk designuttrykk. Merket ble startet i Fontain i 1996 av familietrioen Carine Jannin, Rachel og Benoit Convers. IBride har fra starten skilte seg ut med sitt eklektiske utvalg av interiør, inspirert av naturen og dyreverdenen. Gjennom vellykkede samarbeid med store merker som Kenzo og Habitat utviklet IBride både serviser, lamper og tilbehør. Dette ble starten på flere av deres faste kolleksjoner.

 IBrides vakre bilder, brett og objekter har alle en unik personlighet og tilføyer skjønnhet til både minimalistiske og maksimalistiske hjem. Omfavne IBrides univers og utvid mulighetene innen ditt eget interiør. Eske Interiør tilbyr både brett og bilder fra IBride, ta en titt på dem her eller kom innom butikken vår!

https://www.ibride-design.com/en/

IBRIDE er et fransk designerhus med et personlig, dekorativt og poetisk uttrykk. Merket ble startet i Fontain i 1996 av en familietrion Carine Jannin, Rachel og Benoit Convers og skilte seg fra starten ut med sine eklektiske objekter inspirert av naturen og dyreverdenen. Gjennom samarbeid med store merker som Kenzo og Habitat utviklet de både serviser, lamper og tilbehør som ble starten på flere av deres faste kolleksjoner. Deres vakre brett og objekter har alle en unik personlighet og tilføyer skjønnhet til både minimalistiske og maksimalistiske hjem.

«Å omfavne iBrides univers er å utvide mulighetene innen ditt eget interiør og kultivere annerledeshet som en vektor av frihet».

https://www.ibride-design.com/en/

 

alle produkter fra ibride