Det er mange gode grunner til å investere i en design sofa fra Eske interiør. Den viktigste grunnen er kvalitet. En sofa av god kvalitet vil vare vesentlig mye lenger.
Det er stor forskjell på hvordan en design sofa lages og hvordan en vanlig sofa fra en billig møbelforretning.

Vi får stadig vekk høre om de som ønsket å spare penger og kjøpte en sofa av lavere kvalitet, men endte opp med å måtte bytte den ut raskt.

Derfor trenger ikke en design sofa å være dyrt. Vi tilbyr våre kunder forskjellige design sofa typer.

Hva er viktig for deg?

Det kan være en fordel å tenke på hva du ønsker å bruke en sofa til før du kjøper. Skal sofaen være ekstra bred og ha plass til mange? Eller kanskje den skal ha et nydelig velourstoff med en hel haug av puter. Uansett hvilke behov du måtte ha – vi har garantert noe som vil falle i smak! For deg som ønsker en design sofa vil du ha langt flere muligheter for å kunne fremheve din personlighet og stil når designet skiller seg mer ut i forhold til de mer standardiserte sofaene som finnes på markedet.

Hos oss i Eske Interiør finner du design sofa fra anerkjente produsenter som Forms, &tradition, Vitra og Northern. Felles for våre samarbeidspartnere og produsenter deres filosofi om å skape unike og eksklusive produkter, ment for deg som ønsker det lille ekstra i boligens interiør. For oss er det viktig å kunne tilby deg de beste forutsetningene for å skape et unikt hjem.

For deg som ønsker rådgivning kan vi bistå med alt fra enkle og uforpliktende rådgivning, men også bistå som boligstylist og interiørkonsulent.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske Interiør. Eske eies av Karina Holmen og Simon Bartley. Selskapet har tre deler. Nettbutikk, fysisk interiørbutikk og interiørprosjekter.

Vi gjør både store og små prosjekter. Alt er ettersom hva du trenger. Vår interiørbutikk finner du i Sofies gate 16, 0170 Oslo.