PLIS SOFA

Plis Sofaen er Inspirert av de myke kurvene og beroligende konturene til menneskekroppen. Sofaen er designet av den prisbelønte Bergensbaserte Stine Aas. Sofaen kommer i en to- og treseter, og har diskré sorte pulverlakkerte stålben. Den elegante sofaen er trukket med et utvalg Kvadrat-tekstiler som er forsiktig brettet i hvert hjørne, og er med på å understreke dens unike karakter. Med sin feiende ryggstøtte og buede dype sete lar Plis sofaen deg hvile og slappe av, enten alene eller sammen med noen spesielle, og oppmuntrer til en dypere følelse av samhørighet.

Sofaen er tilgjengelig i følgende tekstiler fra Kvadrat: Bursvik 02, Brusvik 08, Brusvik 65, Brusvik 94 og Moss 04. 

 

PLIS SOFA

Plis Sofaen er Inspirert av de myke kurvene og beroligende konturene til menneskekroppen. Sofaen er designet av den prisbelønte Bergensbaserte Stine Aas. Sofaen kommer i en to- og treseter, og har diskré sorte pulverlakkerte stålben. Den elegante sofaen er trukket med et utvalg Kvadrat-tekstiler som er forsiktig brettet i hvert hjørne, som understreker dens unike karakter. Med sin feiende ryggstøtte og buede dype sete lar Plis sofaen deg hvile og slappe av, enten alene eller sammen med noen spesielle, og oppmuntrer til en dypere følelse av samhørighet.

Sofaen er tilgjengelig i følgende tekstiler fra Kvadrat: Bursvik 02, Brusvik 08, Brusvik 65, Brusvik 94 og Moss 04. Dersom du skulle ønske sofaen i et annet tekstil, ta kontakt med oss!

SALG
34392 kr
SALG
43992 kr

DESIGNET AV

Stine Aas

Utdannet ved kunst- og designhøgskolen i Bergen, fortsatte Stine å bo og jobbe på Norges vestkyst i Bergen. Stine debuterte på norsk design scene for bare noen år siden, og har siden den gang produsert en rekke møbler og interiørtilbehør som bransjeinnsidere beskriver som banebrytende.

Noen sier at Stine forblir tro mot den nordiske tradisjonen for trehåndverk; andre sier hun har satt en ny standard for håndverket. Stines øye for farger er unikt. Hun jobber med finish som gjenspeiler designtrender, men enda viktigere, velger toner som får frem produktets personlighet.