Eskes favoritter fra Nordal

Det å jobbe på Eske medfører ofte mange fristelser. Både klassikere og nyheter er blant favorittene til de ansatte. Denne måneden har vi samlet TOPP 5 fra Nordal. Det morsomme er at vi alle har forskjellige stiler og ønsker, men at alle kan finne sine absolutte favoritter i Nordals brede assortimentet.

Nordal er en familiedrevet interiørbedrift med 30 ansatte og forhandlere i store deler av Europa og i USA.
Med et øye for detaljer og funksjon designer og produserer Nordal-teamet produkter som gir karakter og personlighet til interiøret i hjemmet.
De tre søsknene Signe Nordal Madsen, Mads Nordal Petersen og Emil Nordal driver sammen selskapet som ble grunnlagt av deres far i 1995. De har en felles lidenskap for farger, former og estetikk og er dypt opptatt av å skape et spennende og inspirerende interiørunivers med deres vakre kolleksjoner.

SALG
645 kr
1799 kr

FLERE INSPIRASJONSARTIKLER

ESKES FAVORITTER – VITRA

Det å jobbe på Eske medfører mange fristelser. I denne artikkelen kan du lese mer om våre favoritter fra Vitras sortiment. 

LES MER HER

NORDAL VITRINESKAP

De flotte og praktiske vitrineskapene fra Nordal passer inn i de fleste interiør og de har noe for alle behov. Se utvalget og finn din favoritt! 

LES MER HER

NORDAL BLOMSTERPOTTER

Nordal har et stort utvalg av blomsterpotter i ulike former og farger, som er med på  å gi et personlig preg til interiøret. Finn din favoritt! 

LES MER HER
SE FLERE ARTIKLER FRA VÅRT MAGASIN HER
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×