Hos Eske Interiør tilbyr vi nydelige designmøbler. Estetikk, funksjonalitet, godt håndverk og fantastiske materialer. Dette er elementene som skaper designmøbler. Å nå opp til denne kategorien er en milepæl i seg selv.

For å kunne tilby våre unike og eksklusive designmøbler kan ingenting overlates til tilfeldighetene. Etter vår årelange passion for interiør har vi tilegnet oss tette samarbeid med anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. På den måten kan vi tilby den kvaliteten vi mener må være tilstede for å kunne tilby interiør og hjem som skiller seg ut. Det er heller ingen godt bevart hemmelighet at design møbler har langt mer personlighet og større forutsetninger for å fremheve ditt uttrykk og stil enn standardiserte og upersonlige møbler. Dersom kvaliteten er god vil du mer eller mindre kunne bevare ditt stilfulle hjem i lang tid.

Hos oss i Eske Interiør setter vi service og kvalitet høyt. Både når det kommer til ansatte, møbler, interiør, prosjekter og kjøpsvilkår – rett og slett alt vi leverer til deg som kunde skal vøre av høy kvalitet. Derfor er vi også stolte av jobben vi gjør.

Det er ikke alle som synes det er lett å style hjemmet selv. Det å se for seg hvordan forskjellige elementer vil se ut sammen og forskjellige fargekombinasjoner er ikke alltid så enkelt. Derfor tilbyr vi også vår ekspertise til å hjelpe deg med dette. Du kan trygt lene deg på vår erfaring og kunnskap. Som oftest trenger vi ikke lange forklaringer for å finne de rette produktene som fremhever din personlighet. Vi har flere gode stylister med hver sin individuell smak. Du vil også finne mye inspirasjon i vår fysiske butikk. Den finner du i Sofies gate 16, 0170 Oslo.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske Interiør. Lekre bilder og tilbud på designmøbler du kanskje ikke hadde sett for deg at skulle være perfekte for deg ved første øyekast.