Vi har en rekke forskjellige typer sofabord hos oss i Eske interiør. Vi kan garantere at du vil finne noe du rett og slett elsker.

Mange ønsker å gå for noe som er tidløst og klassisk. Et sofabord laget av godt treverk faller ofte i smak. Dette passer godt inn i den skandinaviske stilen. Den seneste tiden har metaller også kommet mer på banen her i vårt langstrakte land. Ikke bare sølv, men gull og bronse stiller også veldig sterkt.

Eksklusivitet og kvalitet er noe vi i Eske interiør setter høyt. Marmor er den steintypen som har vært selve symbolet på dette i mange år. Marmor vil neppe miste denne statusen i noen nær fremtid.

Så når du skal velge ut ditt sofabord vil dette kunne være et trygt valg. Marmor finnes i forskjellige farger.

Produsenter med overlegen kvalitet og design

Vi i Eske Interiør er langt over gjennomsnittet interessert i interiør og boligstyling. Vi kan trygt si at vi strekker oss langt for å finne sofabord og andre møbler som skiller seg ut på kvalitet og design. Vi benytter oss kun av anerkjente produsenter med samme verdier som oss selv.

Dersom møblene er uten personlighet blir det vanskelig å skape den rette stilen som presenterer personligheten din. Hos oss finner du svært mange varianter av sofabord og du vil garantert finne bord som faller i smak.

Dersom du er usikker på hvilket sofabord du bør velge kan du trygt benytte deg av vår erfaring og kunnskap. Vi har i flere tiår veiledet engasjerte kunder med fokus på kvalitet og design til de rette møblene og tilbehøret som skaper den rette harmonien i et hjem.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere under, sånn at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske interiør. Vår interiørbutikk finner du i Sofies gate 16, 0170 Oslo.