MARIPOSA

Sofaene I Mariposa-familien skylder sin ekstraordinære komfort til den behagelig myke all-over polstringen og den geniale justeringsmekanismen i arm- og ryggelementene. Disse kan justeres kontinuerlig til en utadgående vinkel på ca. 30°. Mariposa-serien finnes i flere ulike modeller fra lenestolen, 2-seters og 2½-seters sofaer til den store 3-seteren. Samlingen er nå utvidet ytterligere med Mariposa Corner, slik at du kan lage din egen sofa med sjeselong. Denne komfortable hjørnesofaen gir romslige sitteplasser og er akkurat den rette konfigurasjonen for mange hjem.

 

 

 

MARIPOSA

Mariposa-serien er en relativt nytt deisgn fra Vitra. Serien ble designet av Edward Barber & Jay Osgerby for Vitra i 2014. Sofaene I Mariposa-familien skylder sin ekstraordinære komfort til den behagelig myke all-over polstringen og den geniale justeringsmekanismen i arm- og ryggelementene. Disse kan justeres kontinuerlig til en utadgående vinkel på ca. 30°. Mariposa-serien finnes i flere ulike modeller fra lenestolen, 2-seters og 2½-seters sofaer til den store 3-seteren. Samlingen er nå utvidet ytterligere med Mariposa Corner, slik at du kan lage din egen sofa med sjeselong. Denne komfortable hjørnesofaen gir romslige sitteplasser og er akkurat den rette konfigurasjonen for mange hjem.

DESIGNET AV 

Edward Barber & Jay Osgerby

Edward Barber, født i Shrewsbury i 1969, og Jay Osgerby, født i Oxford i 1969, studerte arkitektur og interiørdesign samtidig ved Royal College of Art i London. I 1996 grunnla de sitt eget studio for design og arkitektur under navnet Barber & Osgerby. Siden den gang har samarbeidet deres undersøkt grensesnittet mellom industridesign, møbeldesign og arkitektur.