alle vaser fra nordal

Nordal vaser 

Nordal har en rekke fine vaser og blomsterpotter som er perfekte for å legge til et elegant preg i ditt hjem. Disse vakre Nordal vasene kombinerer skandinavisk minimalisme med en unik og kunstnerisk design.

Hver vase fra Nordal er håndlaget med omhu og presisjon, noe som gir dem et unikt preg. De kommer i en rekke ulike former, størrelser og farger, slik at du kan finne den som passer best for deg. Enten du foretrekker en klassisk keramisk vase i en nøytral farge eller en mer dristig og fargerik glassvase, har Nordal et bredt utvalg å velge mellom.

Nordal vasene er ikke bare vakre, de er også funksjonelle. De er perfekte for å vise frem dine favorittblomster eller grønne planter, og de vil umiddelbart løfte innredningen i rommet. Med sitt tidløse design og holdbare kvalitet, vil du glede deg over disse vasene i mange år fremover.

Vi i Eske Interiør har et bredt utvalg av vaser og blomsterpotter fra Nordal. Kom innom vår butikk for å få hjelp eller utforsk vårt utvalg her for å finne den perfekte Nordal vase eller blomsterpotte.