alle bord fra nordAL

Nordal Bord 

Interiørmerket Nordal tilbyr en rekke flotte og elegante bord, med et skandinavisk og funksjonelt design. Hvert Nordal bord er en kombinasjon av tidløst design og moderne estetikk, som skaper det perfekte samlingspunktet i hjemmet.

Enten du leter etter et flott Nordal spisebord for å samle venner og familie rundt, et luksuriøst marmorbord som gir rommet et snev av glamour, et praktisk sofabord med plass til dine daglige behov, eller et stilfullt sidebord som kronen på verket i ethvert rom har Nordal et imponerende utvalg.

Nordal bord er ikke bare vakre, de er også laget med omhu og av holdbare materialer. Du kan forvente deg høy kvalitet og funksjonalitet som vil vare i mange år fremover. Med Nordal sine elegante bord kan du enkelt transformere hjemmet ditt til en plass som ikke bare er praktisk, men også vakkert. Uansett hvilken stil eller behov du har, vil Nordal sine bord tilfredsstille dine forventninger.

Hos oss på Eske Interiør har vi et bredt utvalg av Nordal bord . Utforsk vårt utvalg her eller kom innom vår butikk for å få hjelp med å velge ditt perfekte bord. Vi har blant annet utstilt Nordal Erie spisebord og sidebord.