Stadig flere nordmenn tar i bruk profesjonell interiørdesigner når de skal innrede boligen. For de fleste av oss er hjemmet vårt det stedet vi oppholder oss mest i løpet av en dag. Derfor er det også viktig at du får den rette følelsen og at den gjenspeiler din personlighet. Det er mange elementer du må vise hensyn til og det er mange detaljer som må klaffe for å oppnå ønsket stil.

Drivkraften bak Eske er de uendelige mulighetene innen interiørdesign og bolig-innredning, og gleden av å utforske disse.

Vi er overbevist om at et godt innredet hjem vil øke livskvaliteten, og er på evig leting etter inspirasjon over hele verden. Vår butikk gjenspeiler vår kunnskap rundt interiørdesign og har en helt egen miks av produkter håndplukket av personalet, og en særegen stil på stylingen som gjør den til en konstant inspirasjonskilde for både kunder og stylister. På den måten har vi alle forutsetninger for å skape vellykket interiørdesign for våre oppdragsgivere. I mer enn 20 år har han levert noen av de mest kjente innredningsprosjektene innen kafe-, pub- og restaurantbransjen i Norge. Vi tar ofte utgangspunkt i Eskes kolleksjon, men har også stort fokus på bruken av vintage- og unikaobjekter, Vi kommer i samarbeid med deg frem til ønsket stil som fremhever din personlighet.

Anerkjent interiørdesigner

Karina Holmen er interiørdesigner og levende opptatt av interiør og gjør både private og kommersielle innredningsprosjekter. Hun ofte brukt som ekspert i både trykt presse og på TV, senest som dommer i bolig-konkurransen HUSET på TV2. Hennes fagkunnskap vil garantert kunne gi deg inspirasjon, samtidig som du får et hjem som gir deg de rette omgivelsene du behøver.

Dersom du har behov for elegante designmøbler for å komplimentere ønsket stil er du hjertelig velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk og butikk. Vi har alt du måtte behøve for å skape ditt drømmebolig!

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg med vår kompetanse!