Kreativ leder

Karina Holmen

Karina startet Eske Interiør & Design i Oslo i 2004 og interiørbutikken Rue Verte i København i 2007. Hun er ofte brukt som interiørekspert i media og TV, blant annet på God Morgen Norge og Herlige Hjem, og som dommer på Huset og Sommerhytta. Som Kreativ Leder av Eske er hun involvert i både det estetiske uttrykket av butikken og ledelsen av prosjektteamet. Hennes interiørfilosofi er at alle rom bør stråle, og hun elsker å hjelpe kundene å skape personlige hjem skreddersydd deres livsstil.

Interiørdesigner

Thea Emerence Lindstrøm

Thea har en fagskoleutdannelse i interiørdesign. Hun startet sin reise hos interiørarkitektkontoret SJ Design, før hun i 2021 begynte i Eske interiør sin prosjektavdeling. Med et stort hjerte for tidløs arkitektur og design, brenner hun for å skape unike interiør med god balanse, materialitet, kontraster og kvalitet. Hun liker en utfordring og tegner gjerne spesialtilpassede løsninger etter kundens ønsker og behov.

Interiørarkitekt BA

Charlotte Selland

Charlotte har en fagskole utdannelse i interiørdesign etterfølgt av en bachelor i interiørarkitektur. Under studietiden jobbet hun i butikken og har etterhvert gått over til prosjekt teamet. Med en stor lidenskap for interiør, arkitektur og design skaper hun rom med fokus på personlighet, atmosfære og funksjonalitet