Dersom du ønsker et spisebord som både skiller seg ut, men som også gir interiøret i hjemmet en rød tråd har du kommet til rett sted.

Vi i Eske Interiør er spesialister på interiør og designmøbler noe som gjenspeiler seg i vårt sortiment innen spisebord.

For oss er kvalitet, unikhet og praktisk funksjonalitet svært viktige nøkkelord for våre produkter. Noe som gjenspeiler seg i våre samarbeidspartnere som har tilsvarende filosofi og verdier som oss selv. Vi er overbevist om at et godt innredet hjem vil øke livskvaliteten, og er på evig leting etter inspirasjon over hele verden. Vår årelange passion for interiør har medført til at vi er det naturlige valget for deg som ønsker spisebord og eksklusivt interiør.

Samarbeid med kun anerkjente produsenter

For å være sikre på at våre produkter følger vår filosofi har vi gjennom en årrekke samarbeidet med anerkjente produsenter. I vår nettbutikk finner du spisebord fra  blant annet følgende produsentene: Vitra, Tom Dixon, Mater, Menu, &Tradition, OX Denmarq. Når vi i tillegg har flere profesjonelle stylister tilgjengelige i vår butikk har du alle forutsetter for å finne det rette spisebordet og som vil sørge for mange koselige stunder med venner og familie. Vårt utvalg av spisebord vil garantert dekke et hvert behov når vi har rikelig variasjon på både størrelse, fasong og stil.

Alle våre spisebord kan trygt og enkelt kjøpes via vår nettbutikk, men du kan også besøke vår butikk i Oslo dersom du ønsker å se nærmere på ulike spisebord og materialprøver før du kjøper. Ofte kan det være kjekt å se produktet i bruk for å få et bedre overblikk. Vi har full forståelse for at det kan være vanskelig å orientere seg i alle mulighetene som finnes der ute. Det er også anbefalt å sørge for å finne et spisebord som passer like mye for selve boligen, og som bevarer den røde tråden i interiørets stil.

Dersom du er usikker på hvilket spisebord du bør velge kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi har erfaringen som kreves til å veilede deg til rett valg!