Historien bak- House Of Holmedal

 

House of Holmedal har spesialisert seg på glasslamper laget med kvalitet i verdensklasse og skandinavisk design. Alle lampene er nøye laget i munnblåst glass og håndlagde prosesser. Alt i henhold til gamle tradisjoner, den beste og eneste måten å gjøre det på for å oppnå de vakreste resultatene.

 

«En pen og innovativ lampe er mer enn spennende former. Produktet starter med en historie eller funksjon som formidles gjennom materialvalg, formspråk og en bevisst mengde lys, sier Holmedal, og fortsetter:
Det handler om å ha respekt for materialet og ikke gjøre ting for komplisert. Jeg vil at produktene skal være dekorative og trigge følelser, men samtidig være enkle nok til å få frem materialene og overflaterefleksjonene i formen”.

Anders Holmedal / Gründer og kreativ leder

 

 

Embrace Lysekrone

Embrace er en stor lysekrone som kan gi mange ulike uttrykk. Lysekronen har 12 bevegelige armer med to ledd, som gjør at du kan endre i hvilken retning du vil at lampen skal lyse. Lampen kan gi både ro i et klassisk uttrykk og kaos i et lekent uttrykk. Denne vakre lysekronen ble til under den nylige pandemien og med et ønske om å utrykke lengselen etter å omfavne og klemme hverandre.

Bortsett fra det symbolske uttrykket er lysekronen en klassisk lampe med myke linjer kombinert med kraftig bruk av solid metall. Naturlig laget i messing, gir den et eksklusivt og klassisk preg. Armene kan leveres i glatt eller hamret overflate, og det munnblåste glasset kan leveres i 4 farger eller spesialfarger på bestilling.

Justeringsmulighetene gjør den også anvendelig i rom med lavere takhøyder samt romsligere rom, en funksjonell lysekrone som enkelt omfavner hjemmet ditt.

 

Marshmallow

Denne lekne pendelen har et retro-inspirert utrykk og en morsom form. Lampen er håndlaget og kommer i flere flotte farger. Med lampens leknke og enkle design passer denne inn i de fleste hjem, og kan fint brukes i stuen, over en kjøkkenøy eller over spisebordet. 

 

Step By Step

Denne vakre art-deco inspirerte lampen har et design som gjør at fargen legger seg i hjørnene under blåseprosessen, og skaper fargerike trinn som gir et helt unikt utseende på lampen. Lampen leker med kombinasjonen av harde kantete trinn og linjer, i motsetningen til de delikate og friske fargene den kommer i. Et tilsynelatende hardt og moderne design forvandles til en fargerik og dekorativ lampe. Lampen kommer i flere lekre farger og i to ulike størrelser. 

 

Embrace

Laget med det samme blåseverktøyet som kuppelen fra lysekronen i samme serie, har Embrace pendelen en harmonisk og elegant form.
Formen forlenges og fortsettes både øverst og nederst og den mørkere slanke halsen skjuler de elektriske komponentene. Størrelsen og designet gjør at den passer i mange forskjellige miljøer; over en kjøkkenøy eller et nattbord, eller kombiner flere sammen over spisebordet.

 

FormD

FormD er allerede omtalt som en moderne klassiker innenfor belysning. Dette er en pendel med en harmonisk sammensetning av linjer og designet på lampen er resultatet av en formstudie. Selv om lampen er nok så stor, så oppleves den som nøytral og lett i sitt formspråk. Når du beveger deg rundt lampen oppleves formen ulik i forskjellige høyder og vinkler. Vridningene og refleksjonene i glasset forsterkes av de konvekse buene, og lokket i børstet messing fullfører formen før den faller ned igjen. Pæreholderen er laget av solid messing og gjentar buene i komposisjonen.

 

 

Embrace Lysekrone

Embrace er en stor lysekrone som kan gi mange ulike uttrykk. Lysekronen har 12 bevegelige armer med to ledd, som gjør at du kan endre i hvilken retning du vil at lampen skal lyse. Lampen kan gi både ro i et klassisk uttrykk og kaos i et lekent uttrykk. Denne vakre lysekronen ble til under den nylige pandemien og med et ønske om å utrykke lengselen etter å omfavne og klemme hverandre.

Bortsett fra det symbolske uttrykket er lysekronen en klassisk lampe med myke linjer kombinert med kraftig bruk av solid metall. Naturlig laget i messing, gir den et eksklusivt og klassisk preg. Armene kan leveres i glatt eller hamret overflate, og det munnblåste glasset kan leveres i 4 farger eller spesialfarger på bestilling.

Justeringsmulighetene gjør den også anvendelig i rom med lavere takhøyder samt romsligere rom, en funksjonell lysekrone som enkelt omfavner hjemmet ditt.

 

 

 

 

 

Step By Step

Denne vakre art-deco inspirerte lampen har et design som gjør at fargen legger seg i hjørnene under blåseprosessen, og skaper fargerike trinn som gir et helt unikt utseende på lampen. Lampen leker med kombinasjonen av harde kantete trinn og linjer, i motsetningen til de delikate og friske fargene den kommer i. Et tilsynelatende hardt og moderne design forvandles til en fargerik og dekorativ lampe. Lampen kommer i flere lekre farger og i to ulike størrelser. 

 

 

 

 

 

Embrace

Laget med det samme blåseverktøyet som kuppelen fra lysekronen i samme serie, har Embrace pendelen en harmonisk og elegant form.
Formen forlenges og fortsettes både øverst og nederst og den mørkere slanke halsen skjuler de elektriske komponentene. Størrelsen og designet gjør at den passer i mange forskjellige miljøer; over en kjøkkenøy eller et nattbord, eller kombiner flere sammen over spisebordet.

 

 

 

 

FormD

FormD er allerede omtalt som en moderne klassiker innenfor belysning. Dette er en pendel med en harmonisk sammensetning av linjer og designet på lampen er resultatet av en formstudie. Selv om lampen er nok så stor, så oppleves den som nøytral og lett i sitt formspråk. Når du beveger deg rundt lampen oppleves formen ulik i forskjellige høyder og vinkler. Vridningene og refleksjonene i glasset forsterkes av de konvekse buene, og lokket i børstet messing fullfører formen før den faller ned igjen. Pæreholderen er laget av solid messing og gjentar buene i komposisjonen.

 

 

 

 

 

 

Marshmallow

Denne lekne pendelen har et retro-inspirert utrykk og en morsom form. Lampen er håndlaget og kommer i flere flotte farger. Med lampens leknke og enkle design passer denne inn i de fleste hjem, og kan fint brukes i stuen, over en kjøkkenøy eller over spisebordet. 

 

 

UTVALGTE PRODUKTER FRA HOUSE OF HOLMEDAL

se alle lamper fra house of holmedal
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×