Lee Broom – En fashionabel designer

Bak Lee Brooms “Boy Band good looks” skjuler det seg flere tiår med erfaring innen både teater, mote og design. Han er en av Storbritannias ledende produktdesignere med sitt eget globale design brand. Hans produkter har et unikt uttrykk, men er samtidig familiære og gjenkjennbare grunnet hans nytolkninger av klassiske designstiler. Med inspirasjon fra hans bakgrunn innen mote gjenskaper han forgangne tider på en moderne måte med en tydelig “edge”. Resultatet er hans helt egen signaturmiks av klassisk og nyskapende design.

I tenårene gikk Lee på teaterskole, en begynnelse som påvirket følelsen av drama og historiefortelling som hans kolleksjoner er fulle av. Karrieren tok derimot en annen retning da han som 17-åring vant en fashion design konkurranse. Dette resulterte i et møte med, og senere en jobb for den legendariske designeren Vivienne Westwood, før han studerte ferdig med en grad i motedesign ved Central St Martins i London. Mote er fremdeles en stor kilde til inspirasjon, og som avisen The Guardian kommenterte: “Lee Broom er for møbler det Marc Jacobs og Tom Ford er for mote”.

I 2016 samarbeidet Eske med Lee på en egen BROOM SUITE på THE THIEF HOTEL. Møbler og belysning fra Lee Broom ble stylet og iscenesatt av Eske med nøye utvalgte farger, tilbehør og kunst. Resultatet ble en luksuriøs opplevelse som enda føles både glamorøs og meget avslappende for gjester.

Vi anbefaler suiten på det varmeste om man har lyst å teste ut følelsen av Lees univers.

Selv bor Lee i en ombygd brannstasjon fra slutten av 18-hundre tallet i London. Her har han kultivert sitt modernistiske uttrykk med klare og sterke linjer i alle rom. Her eksperimenterer han også med prototyper og ikke minst belysningen fra hans eget merke. Det å skape innbydende rom som transformeres fra dag til blendene aftener er en av Brooms største talenter, noe hans egen leilighet understreker. Han er ingen stjerne på kjøkkenet, men serverer en “mean” cocktail i følge ham selv. Leiligheten er da også den perfekte “Party Pad”, mens kjøkkenet kanskje er litt vel klinisk for vår smak. Når det gjelder gjestetoalettet med speil på alle overflater eller mini-kinoen i vintage stil i kjelleren er vi derimot i ekstase! Ta en titt selv og få inspirasjon til grandiose, men samtidig ultra-moderne interiør:

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×