VÅRE FAVORITTSOFAER FRA DANSKE FORMS

En gang for lenge siden started Poul Erik Rysgaard sin karriere i møbelindustrien som salgskonsulent for interiørskum. Det ble starten på en lang karriere som salgsjef i bransjen – en vei som tilslutt endte med oppstart av eget merke i 1999 med produksjon og salg av egne møbler.

Etter 15 suksessfulle år solgte Poul Erik sin del i firmaet, men en rolig hverdag falt ikke i smak. Med et brennede hjerte for design og kvalitet var han igjen raskt i gang med nye prosjekter.

Spesialtilpassede størrelser og former

FORMS ble dermed Poul Eriks nye hjertebarn – en klassisk og moderne sofakolleksjon med fantastisk sittekomfort, og et stort utvalg stoffer som gjør merket meget fleksibelt. I tillegg har man mulighet til å spesialtilpasse størrelse og form på alle deres modeller slik at sofaene passer perfekt inn i kundens hjem eller miljø. Dette er et ganske unikt tilbud i møbelbransjen og noe som gjør oss enda mer forelsket i merket.

Poul Eriks favorittmodeller er Aspen og Lennox. Lennox er også favorittmodellen til Karina her på Eske; den er tidløs med kule detaljer som de litt for korte armlenene og sorte stålbena. Men her kan man også leke med uttrykket med andre ben og stoffer – alt ettersom man selv ønsker.

Rammen på sofaene er laget i slitesterk kryssfinér. Flere av benmodellene kommer i to ulike høyder: 15,5cm og 17,5cm. Man kan også montere bena på tre forskjellige steder under hver side av sofaen. Rygg- og seteputer kan fåes med en kombinasjon av kaldskum og dun, eller kun med kaldskum om man ønsker en fastere sittekomfort. Trekket på putene kan tas av og på og trekket på selve sofaen kan også fåes avtagbart om man ønsker det.

Lennox

Lennox er en stilren sofa fra FORMS med stramme og rette linjer. Det klassiske uttrykket får en kul tvist med de slanke bena i stål. Modellen finnes også med ekstra dybde for de som liker en litt mer lounge-aktig følelse. Her kan man velge flere størrelser fra 2 til 3,5 seter og vår favoritt: Love Seat som er en 1,5p mini-sofa eller ekstra stor stol.

Lennox 3,5P2 F4 Sofa

Stort utvalg i stoffer og skinn

Det nye hjertebarnet FORMS ble startet i 2016 og har raskt etablert seg som en sofaprodusent med fokus på høy kvalitet, komfort og strømlinjet design. Møblene er langtidsholdbare og kan tilpasses ethvert miljø. En av FORMS mange styrker er deres store utvalg i stoffer og skinn. Her på Eske har vi forelsket oss i både lin, ull og velourkvaliteteter, og vi elsker fleksibiliteten det gir oss til å skape forskjellige uttrykk basert på våre kunders ønsker og behov.

VOXX

VOXX er den nye modulsofaen til FORMS. Denne har et kult og moderne uttrykk med enkle moduler som kan settes sammen på forskjellig vis. Stoffvalgene er også uendelige og kan gå både i en sober og en leken retning. Og om man er ekstra leken kan man jo velge moduler i forskjellige stoffer eller farger.

ASPEN

Aspen er en stilren modulsofa med stramme og rette linjer. Her kan man virkelig leke seg med de forskjellige elementene for å skape sin helt egen modell. Vår favoritt er en 4 persons loungemodell med ekstra puff som gir plass til hele storfamilien, venner og bekjente og kan brukes til alt fra ettermiddagsluren til filmkvelden eller hjemmekontoret.

Alpina

Alpina er en slankere og nettere utgave av sin fetter Aspen. Den er mindre dyp og perfekt for de som gjerne vil sitte godt og litt mer oppreist i sofaen. Også denne modellen kan bestilles med ekstra dybde for de som har ekstra lange ben eller liker en litt mer lounge-aktig følelse. Her kan man velge flere størrelser og også vår lille favoritt: Love Seat som er en 1,5p mini-sofa eller ekstra stor stol.

Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×