FORMS SOFA – TOPP KVALITET

En gang for lenge siden started Poul Erik Rysgaard sin karriere i møbelindustrien som salgskonsulent for interiørskum. Det ble starten på en lang karriere som salgsjef i bransjen – en vei som tilslutt endte med oppstart av eget merke i 1999 med produksjon og salg av egne møbler.

Etter 15 suksessfulle år solgte Poul Erik sin del i firmaet, men en rolig hverdag falt ikke i smak. Med et brennede hjerte for design og kvalitet var han igjen raskt i gang med nye prosjekter.

Spesialtilpassede størrelser og former

FORMS gir oss i tillegg muligheten å spesialtilpasse størrelse og form på alle modellene deres slik at sofaene passer perfekt inn i kundens hjem eller miljø. Dette er et ganske unikt tilbud i møbelbransjen, og noe som gjør oss enda mer forelsket i merket.

Poul Eriks favorittmodeller er Aspen og Lennox. Lennox er også favorittmodellen til Karina her på Eske; den er tidløs med kule detaljer som de litt for korte armlenene og sorte stålbena. Men her kan man også leke med uttrykket med andre ben og stoffer – alt ettersom man selv ønsker.

Rammen på sofaene er laget i slitesterk kryssfinér. Flere av benmodellene fåes i to forskjellige høyder: 15,5cm og 17,5cm og man kan også montere bena på tre forskjellige steder under hver side av sofaen. Rygg- og seteputer kan fåes med en kombinasjon av kaldskum og dun, eller kun med kaldskum om man ønsker en fastere sittekomfort. Trekket på putene kan taes av og på, og trekket på selve sofaen kan også fåes avtagbart for et lite tillegg.

Lennox

Lennox er en er en stilren sofa fra Forms med stramme og rette linjer. Det klassiske uttrykket får en kul tvist med de slanke bena i sort stål.

Stort utvalg i stoffer og skinn

Det nye hjertebarnet FORMS ble startet i 2016 og har raskt etablert seg som en sofaprodusent med fokus på høy kvalitet, komfort og strømlinjet design. Møblene er langtidsholdbare og kan tilpasses etthvert miljø. En av FORMS mange styrker er deres store utvalg i stoffer og skinn. Her på Eske har vi forelsket oss i både lin, ull og velourkvaliteteter, og vi elsker fleksibiliteten det gir oss til å skape forskjellige uttrykk basert på våre kunders ønsker og behov.

ASPEN

Aspen er en stilren modulsofa med stramme og rette linjer. Her kan man virkelig leke seg med de forskjellige elementene for å skape sin helt egen modell.

Alpina

Alpina er en slankere utgave av sin fetter Aspen. Den er mindre dyp og perfekt for de som gjerne vil sitte godt og oppreist i sofaen.

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.eskeinterior.no ikke vil fungere korrekt.