Når man skal velge ut er speil til sin leilighet eller hus er det mye å velge i her hos oss i Eske Interiør.

Det er selvfølgelig viktig å bestemme seg for en størrelse.
Skal det være et mindre speil eller et speil for helfigur?

Hva skal speilet brukes til?

Er det i en garderobe så er det fint med et større et. Dermed får man sett antrekket godt, som mest sannsynlig er intensjonen til et garderobespeil.

Dersom det er et mindre sminkespeil vil det ikke være nødvendig eller gunstig med et stort et. I dag brukes ikke speil bare til å se seg selv i lenger.

Dekorative speil benyttes også som pynt. Disse kommer i alle farger og fasonger. En annen effekt speil har er at de kan gjøre at rommet virker større. Dette gjelder først og fremst de som har litt størrelse.

Nettbutikk og butikk med rikelig utvalg av speil

Hos oss i Eske Interiør finnes det ingen grenser i kategorien speil. Du finner alt fra tradisjonelle speil til de mer kreative speilene med unikt design du sjelden har sett maken til tidligere. For oss er kvalitet og design viktige elementer for både oss som fagfolk, men også for deg som som ønsker å skape et hjem som representerer stilen din. For å kunne gjøre dette må også produktene være gode nok. Du skal kunne forvente det lille ekstra i våre produkter, det samme gjelder kundeservice.

Du kan enkelt benytte deg av vår nettbutikk dersom du har funnet det perfekte speilet. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Oslo dersom du ønsker å se speilene i virkeligheten. Det er ofte enklere å se seg ut det rette speilet når du har fullt overblikk over produktene. Samtidig kan du trygt lene deg på vår fagkunnskap og ekspertise. Som regel trenger vi ikke mer noen enkle stikkord for å veilede deg til passende speil for din bolig.

Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg på våre nettsider https://www.eskeinterior.no/nyhetsbrev/ slik at de mottar vårt nyhetsbrev. Da vil du motta inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske Interiør. Vår interiørbutikk finner du i Sofies gate 16, 0170 Oslo.

Her kan infoen gjerne knyttes opp mot journal om speil. https://www.eskeinterior.no/2018/04/speil-speil/