CLOUD

Sofaen Cloud er designet av Luca Nichetto for det danske designmerket &tradition. Designeren lot seg inspirere av italiensk og dansk design der formen er fra dansk design og putene fra italiensk design.

Cloud er en serie som består av en 2-seter, 3-seter, lenestol og puff. Serien og selve navnet innbyr til høy komfort samtidig som rammen på Cloud er minimalistisk. Putene er laget av HR-skum og fjær, noe som gjør den utrolig myk. De kan leveres i mange ulike farger og tekstiler.

Vi har mange stoffprøver i vår butikk, og vi hjelper deg gjerne med å velge farger.

FLY

Sofaen Fly SC2 er designet av Space Copenhagen for det danske designmerket &tradition. Fly-serien består av en lenestol i to ulike størrelser, 2-seter med og uten sidebord og en 3,5-seter sofa i tillegg til en puff.

Fly-serien var designet med utgangspunkt i høy komfort. Putene er ikke montert fast og du kan derfor plassere de akkurat slik du selv ønsker. Det nordiske designet som kommer frem i trerammen og den organiske formen gjør at denne serien passer perfekt inn i det skandinaviske hjem.

ASPEN

FORMS ble startet i 2016 og har raskt etablert seg som en sofaprodusent med fokus på høy kvalitet, komfort og strømlinjet design. Møblene er langtidsholdbare og kan tilpasses etthvert miljø.

ASPEN er en er en stilren modulsofa med stramme og rette linjer. Her kan man leke seg med de forskjellige modulene for å skape sin helt egen modell. Modulene kan enkelt hektes sammen, eller benyttes som enkeltstående modeller dersom man ønsker forandring. Rammen på sofaene er laget i slitesterk kryssfinér. Rygg- og seteputer kan fåes med en kombinasjon av kaldskum og dun, eller kun med kaldskum om man ønsker en fastere sittekomfort. Alle ASPEN moduler kommer med avtagbart trekk som standard.

En av FORMS mange styrker er deres store utvalg i stoffer og skinn, og muligheten til å sette sammen de ulike modulene til nettopp ditt behov og plass. Velg mellom ben i stål eller tre.

ALPINA

ALPINA er en slankere utgave av sin fetter ASPEN. Den er mindre dyp og perfekt for de som gjerne vil sitte godt og oppreist i sofaen.

FORMS ble startet i 2016 og har raskt etablert seg som en sofaprodusent med fokus på høy kvalitet, komfort og strømlinjet design. Møblene er langtidsholdbare og kan tilpasses etthvert miljø.

Rammen på sofaene er laget i slitesterk kryssfinér. Rygg- og seteputer kan fåes med en kombinasjon av kaldskum og dun, eller kun med kaldskum om man ønsker en fastere sittekomfort. En av FORMS mange styrker er deres store utvalg i stoffer og skinn, vi hjelper deg med å finne den rette for deg.

LENNOX

Lennox er en er en stilren sofa med stramme og rette linjer. Lennox er også favorittmodellen til Karina her på Eske; den er tidløs med kule detaljer som de litt for korte armlenene og med sorte stålben. Her kan man også leke med uttrykket med andre ben og stoffer – alt ettersom man selv ønsker. Vi hjelper deg med å finne den beste sofaen for deg.

FORMS ble startet i 2016 og har raskt etablert seg som en sofaprodusent med fokus på høy kvalitet, komfort og strømlinjet design. Møblene er langtidsholdbare og kan tilpasses etthvert miljø.

Rammen på sofaene er laget i slitesterk kryssfinér. Rygg- og seteputer kan fåes med en kombinasjon av kaldskum og dun, eller kun med kaldskum om man ønsker en fastere sittekomfort.

MARIPOSA

Mariposa Sofa fra Vitra er en vakker og romslig sofa. Den ble designet av Edward Barber & Jay Osgerby i 2014. Mariposa har god polstring og gir en ekstra behagelig komfort. Med sin smarte justeringsmekanisme kan du velge mellom sittende eller liggende stilling ved å justere gradene på rygg eller armlene inntil 30 grader. Dette gir mange behagelige sittestillinger.
Mariposa er sofistiskert utformet og et ideelt valg for små, urbane leiligheter der det kreves full komfort med den kompakte størrelsen.

LOAFER

En forlengelse av Loafer lenestol som ble designet for SAS Royal Hotel by Space Copenhagen, har Loafer sofa samme setehøyde og dybde. Tro mot sitt navn, tilbyr den det ypperste innen komfort. Loafer er tilgjengelig som en 2-seter og 3-seter sofa, kombineres i par eller gruppert sammen. Den er fagmessig utformet for å sikre en solid konstruksjon, plysj møbeltrekk og detaljert søm.