Vi er det naturlige valget for deg som er på utkikk etter design taklampe og som ønsker noe som skiller seg ut.

Hos oss i Eske Interiør vil du finne eksklusive og unike produkter noe som gjenspeiler seg i vårt sortiment for taklampe.

Vi vet verdien rett belysning har, og hvilken taklampe som vil egne seg best for ditt hjem. For å sikre oss har vi et bredt utvalg og på den måten sørge for at du vil finne noe du vil like.

Kun produkter fra anerkjente produsenter

Opp gjennom årene har vi knyttet tettet bånd til en rekke anerkjente produsenter av taklamper og som er praktiske, unike og eksklusive. I vår portefølje av produsenter finner du: RUBN, Tom Dixon, Menu, Northern, Gubi, Tradition, Mater, Design By Us, Vitra m.m

Felles for alle våre samarbeidspartnere og produsenter er at de har tilsvarende filosofi og passion for kvalitet og unikt design. Vi mener at disse forutsetningene må på plass for å kunne tilby taklamper som gjør det mulig å skape et hjem med en rød tråd i boligens interiør, men som også fremhever din personlighet og stil. Dersom en taklampe ikke har noen personlighet blir det desto vanskeligere for deg å skape den rette harmonien i boligen din.

Du kan kjøpe våre taklamper på 1-2-3 trygt og enkelt i vår nettbutikk, men også besøke vår fysiske butikk i Oslo for å se produktene i “action”. Vi forstår at dette gjør valget enklere for deg når det er mange muligheter der ute, og samtidig vanskelig å orientere seg frem til den rette taklampen.

Om du er usikker på hvilken taklampe som egner seg best for den atmosfæren du ønsker, kan vi med vår fagkunnskap veilede deg til rett produkt. Vi setter pris på å dele vår erfaring med deg som kunde. Ikke behøver vi spesielt lange avhandlinger om hva du ønsker deg når vi i flere tiår har veiledet mennesker med fokus på design til de rette produktene – og da med stor suksess!