FRAMAs hovedkvarter og Studio Store ligger midt i sentrum av København i det historiske og vernede nabolaget Nyboder. Bygningen hvor tidligere St. Pauls Apotek ble etablert i 1878 har fremdeles det originale treverket og arkitektoniske elementer. Synergien mellom fortidens og nåtidens elementer i rommet er en direkte link til hvordan FRAMA definerer deres hovedinteresse innen det kreative faget som en dialog mellom to ytterpunkter; klassisk og moderne tilnærmelse – mellom digital og analog produksjon.

Innen deres forskjellige kolleksjoner: Permanent, Studio, St.Pauls og den seneste Study Collection, opererer FRAMA i forskjellige kreative felt og retninger fra Møbler, Belysning, Apotek, Bøker, Klær og Kjøkken. Fellesnevneren er fokuset på naturlige materialer, enkel geometri og en generell verdsettelse av varighet. Produktene i de forskjellige kolleksjonene signaliserer en tilbakevending til det grunnleggende, hvor målet er at design-uttrykket skal være ærlig og forenklet. Innen området av design-arketyper representerer FRAMA en grafisk og estetisk «rett frem» tilnærmelse til design.

Ved siden av å tilby forskjellige kolleksjoner, leverer FRAMA kontoret også fullstendig Interior Management og utvikling av  stedsspesifikke designløsninger, samt kuraterer scenografier i nært samarbeid med arkitekter og brukere fra begynnelsen av en idé til den endelige materialiseringen.

https://framacph.com/

Lyspære LED Drop Smoke

Lyspære LED Drop Smoke

kr 250,00 inkl. mva.

Hylle 80cm 27d

Hylle 80cm 27d

kr 1.950,00 inkl. mva.

Hylle 40cm 27d

Hylle 40cm 27d

kr 1.225,00 inkl. mva.

Instagram @framacph