FRAMAs hovedkvarter og Studio Store ligger midt i sentrum av København i det historiske og vernede nabolaget Nyboder. Bygningen hvor tidligere St. Pauls Apotek ble etablert i 1878 har fremdeles det originale treverket og arkitektoniske elementer. Synergien mellom fortidens og nåtidens elementer i rommet er en direkte link til hvordan FRAMA definerer deres hovedinteresse innen det kreative faget som en dialog mellom to ytterpunkter; klassisk og moderne tilnærmelse – mellom digital og analog produksjon.

Innen deres forskjellige kolleksjoner: Permanent, Studio, St.Pauls og den seneste Study Collection, opererer FRAMA i forskjellige kreative felt og retninger fra Møbler, Belysning, Apotek, Bøker, Klær og Kjøkken. Fellesnevneren er fokuset på naturlige materialer, enkel geometri og en generell verdsettelse av varighet. Produktene i de forskjellige kolleksjonene signaliserer en tilbakevending til det grunnleggende, hvor målet er at design-uttrykket skal være ærlig og forenklet. Innen området av design-arketyper representerer FRAMA en grafisk og estetisk «rett frem» tilnærmelse til design.

Ved siden av å tilby forskjellige kolleksjoner, leverer FRAMA kontoret også fullstendig Interior Management og utvikling av  stedsspesifikke designløsninger, samt kuraterer scenografier i nært samarbeid med arkitekter og brukere fra begynnelsen av en idé til den endelige materialiseringen.

https://framacph.com/

Instagram @framacph