Levering

Lagervarer: Vi sender varene innen 3-5 arbeidsdager fra din bestilling. I påsken, fellesferien og i julen kan leveringstiden være noe lengere, informasjon vedrørende forlenget leveringstid blir gitt på mail ved kjøp. Det er også mulig å hente den bestilte varen selv i butikken vår i Sofiesgate 16 i Oslo; man sparer da et evt fraktgebyr. Vi holder av din bestilte vare i én uke, eller etter avtale.

Avhengig av hvor du bor i landet vil det ta 1-4 arbeidsdager fra vi sender pakken til den kommer fram. Pakken hentes på nærmeste postkontor, eller blir levert hjem i postkassen din – avhengig av størrelsen.

Bestillingsvarer: Alle varer som ikke er lagervarer, eller ikke finnes på lager i øyeblikket, regnes som bestillingsvarer. Oppgitte leveringstider på bestillingsvarer er omtrentlige. Vi tar kontakt skulle leveringstiden bli lengre enn oppgitt.

Om man bestiller flere varer samtidig med forskjellig leveringstid, vil alle varer bli sendt samtidig når alt er ankommet vårt lager. Om du ønsker del-leveringer, ta gjerne kontakt med oss på [email protected] Ekstra fraktkostnader kan da forekomme.

Du har selvfølgelig rett til å oppheve kjøpet om du får beskjed at leveringstiden er lengre enn oppgitt.

Fraktkostnad

I utgangspunktet sendes våre pakker med Bring, dette gjelder vanlige forsendelser på inntil 35 kilo. Fast fraktpris: 99,- Fastprisen gjelder ikke Svalbard. Pga avstanden vil det her tilkomme et frakttillegg på 270 kroner.

Ved kjøp av større eller tyngre møbler, som stoler, reoler og bord må kjøper selv betale for frakt. Vi kan arrangere transport dersom man velger og ikke hente varen i butikken.

Kjøperen er selv ansvarlig for å oppgi korrekt navn, leveringsadresse og mobilnummer. Hentes pakken ikke innen 14 dager på postkontoret, blir den returnert til oss. Kjøper vil da bli belastet et gebyr på kr 200,-. Må Eske sende pakken på nytt pga ukorrekt leveringsinfo eller uavhentet pakke, må kunden selv betalte frakten.

Kundens ansvar

Det er 18-års aldersgrense for registrering som kunde i nettbutikken. Registrert kunde er ansvarlig for betaling av registrerte bestillinger eller ytelser Eske eller våre samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekt navn, leveringsadresse og mobilnummer.