For å feire 15-års jubileumet vårt litt ekstra har vi laget en liten og eksklusiv Eske-kolleksjon i samarbeid med noen av våre favoritt-leverandører! Kolleksjonen viser noen av de mange mulighetene som finnes innen vårt lille interiør-univers. I tillegg har vi fått inn unike tepper og objekter fra hele Europa som vil tilføre varme og personlighet til et hvert rom i hjemmet.

BOSA ble startet i 1976 som et keramisk laboratorium i Veneto av Italo Bosa, som startet med å produsere håndlagde objekter, dekorert med detaljer i gull, kopper, platinum og deres unike glasuerer. Deres originalitet og konstante innovasjon, i kombinasjon med eksklusive og eldgamle materialer som keramikk, gjorde Bosa raskt synlig på den internasjonale design scenen og startet samarbeid med et stort utvalg av andre kjente merker som Minotti, Moroso og B&B Italia. Eske har som eneste forhandler i Norge fått tak på et lite utvalg av Bosas fantastiske kolleksjon av vakre objekter, og er stolte av å vise frem nøye utvalgte vaser og masker fra deres PRIMATES og SISTERS kolleksjoner.

Siden åpningen av Eske for 15 år siden har Flavia-lampen fra spanske Thawaru vært en av våre absolutt bestselgere. Vi har nå laget en liten mini-kolleksjon med skjermer i nøye utvalgte stoffer som skaper stemning og varme i alle typer rom. De er perfekte både som et blikkfang i stuen og som dramatiske nattbordlamper. Plasser den du liker best i vinduskarmen eller på toppen av en kommode, og lag et lite stilleben ved å tilføre en plante, litt bøker eller et par dekorative objekter.

En av de enkleste måtene å skape atmosfære og lunhet i et rom på er å bruke tekstiler, og ikke minst gulvtepper. En av våre favoritt leverandører er franske Kilims Ada. De har base i Paris, men samler tepper fra hele midt-østen som vi håndplukker når vi er i den franske hovedstaden. De originale kilim-teppene er vasket og farget på nytt, noe som gjør at hvert enkelt har et helt eget og unikt uttrykk. Lek deg med farger og mønster og skap personlighet i hjemmet enten du har et stramt og minimalistisk interiør eller en overdådig og dekorativ hule.