For deg som er på utkikk etter nye spisestoler og samtidig ønsker noe som skiller seg ut med unikt design – Se nærmere på vårt rikelig utvalg i vår nettbutikk! Hos oss i Eske Interiør finner du eksklusive spisestoler som garantert vil passe inn i ditt hjem. For oss som spesialister på interiør og designmøbler er det viktig at produktene har høy kvalitet, innovativt design og praktisk funksjonalitet.

To spisestoler som skiller seg ut

I vårt sortiment vil du finne to svært så populære modeller av spisestoler fra den anerkjente produsenten &Tradition.

Betty Spisestol

For deg som ønsker enkle, men lekre spisestoler er Betty et utmerket alternativ. Stolen er laget med hjelp av naturlige linfibre, det fleksible og behagelige båndet omslutter kroppen for maksimal komfort. Betty er tilgjengelig i fargene svart, twilight og maroon.

Loafer SC24

Denne spisestolen er fullt polstret, og kjennetegnes som myk, men robust. En lettere, smalere versjon, med et høyere sete for spisestue og behagelige armlener.

Usikker på om vi burde ta med denne. Det er kanskje bedre å fokusere på in between fra &tradition og Beetle fra Gubi. Evnt også eames fra Vitra.

Dersom du ser etter spisestoler i helt annen stil, fortvil ikke. Vi er trygge på at vårt sortiment dekker dine ønsker og behov når vi kontinuerlig er på utkikk etter nye produkter som passer vår portefølje av kvalitet og unikt design. Hos oss finner du medarbeidere som har vært profesjonelle boligstylister i flere tiår og som vet viktighet av å ha de rette produktene tilgjengelig for å kunne skape de rette uttrykkene. Spisestoler uten personlighet vil ha store vansker med å fremheve din stil. For oss er det mange elementer som skal klaffe før vi tilbyr de videre til deg som kunde.

Du kan trygt benytte deg av vår nettbutikk, men vi forstår om du ønsker å se spisestolen “live” før du gjør et kjøp. Besøk gjerne vår butikk i Oslo.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende spisestoler er du hjertelig velkommen til å benytte deg av vår fagkunnskap. Vi har lang erfaring og setter pris på å dele vår kompetanse med deg!