Historien bak- Gubi

GUBI- et designhus kjent verden over

GUBI er et dansk designhus kjent for å designe og utvikle en vågal og elegant samling av møbler, belysning og interiørobjekter. GUBI bringer ikoner og glemte design fra fortiden sammen med morgendagens design, og resultatet er en samling med over 100 år gammel historie. GUBI er ikke redd for å utfordre den skandinaviske fargepaletten og formspråket, samtidig som de glir perfekt inn i de fleste hjem.

De har samarbeidet med flere av verdens fremste designere som blant annet GamFratesi, Oliver Schick, Space CPH og Sebastian Herkner og sammen har de utviklet noen av de mest fantastiske design. GUBI er kanskje er mest kjent for er Beetle, Multi-lite, Semi, Pedrera og Bestlite.

Produktene fra GUBI kommer fra flere ulike tiår, men de har likevel klart å finne en rød tråd gjennom deres sortiment. Sortimentet er gjennomført elegant og minimalistisk, og deres design er tidløse og klassiske. Dette gjør GUBI til en spennende og dynamisk merkevare som det er verdt å investere i. 

 

 

 

Da GUBI ble grunnlagt i 1967 av Gubi og Lisbeth Olsen fokuserte GUBI opprinnelig på å produsere familiens egne møbeldesign og handle tekstiler til detaljhandelen. Semme året fikk de deres sønn Jacob Gubi, som etterhvert har tatt over selskapet etter foreldrene. 

Gjennom årene har Jacobs kreative visjon og modige intuisjon ført GUBI til sin nåværende posisjon på den globale designscenen. Med et håndplukket utvalg av høykvalitetsmøbler fra hele verden, og samarbeid med både anerkjente designere, arkiver og moderne fremvoksende talenter har GUBI blitt en kjent merkevare for mange.

 

Da GUBI ble grunnlagt i 1967 av Gubi og Lisbeth Olsen fokuserte GUBI opprinnelig på å produsere familiens egne møbeldesign og handle tekstiler til detaljhandelen. Semme året fikk de deres sønn Jacob Gubi, som etterhvert overtok selskapet etter foreldrene. 

Gjennom årene har hans kreative visjon og modige intuisjon ført GUBI til sin nåværende posisjon på den globale designscenen. Med et håndplukket utvalg av høykvalitetsmøbler fra hele verden, og samarbeid med både anerkjente designere, arkiver og moderne fremvoksende talenter har GUBI blitt en kjent merkevare for mange.

se alle varer fra gubi her
Cookies settings
Eske AS cookies-innstillinger
×